Volvo Galéria Magazin

Hogyan tegyünk kényelmesebbé egy hosszú utazást?

Ismerjék meg a Volvo kiegészítőit, melyek biztosan még kényelmesebbé teszik a hosszú utazásokat. Cikkünkben a Volvo fejpárnáit és a Volvo nyakpárnáit mutatjuk be Önöknek.

Idén nyáron is várhatóan több kilométert teszünk meg autóval, mint a korábbi években, a légiforgalom visszaszorulásának köszönhetően. Éppen ezért sokan keresik a praktikus lehetőségeket, hogy még kényelmesebbé tegyék az utazást önmaguk és családjuk számára. Bár a Volvo híresen kényelmes üléseket és utastereket készít az ügyfelei számára, még mindig van hova fokozni. A részletekről Katona Károllyal, a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadójával beszélgettünk.

Milyen eszközök vásárolhatóak meg a Volvo Galéria Webshopjában, amik kényelmesebbé tudják tenni az utazást?

Ez mindig attól függ kinek, mire van szüksége egy hosszú utazáshoz. A kényelmi kiegészítők között vannak különböző Volvo nyakpárnák, különböző Volvo fejpárnák, fényvédők, vagy akár a kisállatoknak szánt ülésvédők is. Ezeken túl mindenképpen ide kell sorolni a Volvónak azt az okos szolgáltatását is, aminek köszönhetően távolról beindíthatjuk a klímát és előre lehűthetjük az autót indulás előtt, hogy ne a forró kocsiba szálljunk be. 

A nyakpárnák ugye nem csak autós utazás esetén hasznosak. Miben különlegesek?

https://www.volvogaleriabudapest.hu/shop/ oldalán részletesen tud bárki tájékozódni a kiegészítők paramétereiről, de az mindenképpen elmondható, hogy a Volvo az autóhoz hasonlóan a tartozékok, így a nyakpárnák tekintetében is csak a legmagasabb színvonalú anyagokat használja és a kialakításnál a praktikum és a kényelem az elsődleges. Aki a gyári kiegészítők közül választ, lehet ez funkcionális, vagy akár lifestyle termék, mindenképpen magas minőségű terméket vásárol. A nyakpárnák nagyon népszerűek, remek ergonomikus kialakításuk van, kellemes anyaghasználattal. Tényleg nagyon szeretik a vásárlóink. 

A Volvo nyakpárnák előnyei:

 • A Volvo fejtámlája puha anyagainak és magas formázhatóságának köszönhetően kényelmes támaszt biztosít a fej számára.
 • A fejtámla textil borítású viszkoelasztikus habból áll, amely a nyak körvonaláig formálódik.
 • Pihenő vagy alvó utasok számára a fejtámla hozzájárul a kényelemhez, mivel segít a fej stabilan tartásában.
 • Kiváló légáteresztő képessége hozzájárul ahhoz, hogy a nyakpárna az éghajlattól függően melegedjen és hűtsön.
 • Lágy felületének köszönhetően kényelmes támaszt biztosít.
 • A nyakpárna egy rugalmas szalag segítségével könnyen felszerelhető az ülésen, és az autó összes ülésére alkalmas.
 • A nyakpárna hátulján cipzár található, amely megkönnyíti a takarás eltávolítását a tisztítás és a szellőzés érdekében.
 • Volvo nyakpárna elérhető a Volvo Galéria webáruházában fehér és fekete színben.

A Volvo párna előnyei:

 • Kényelmes támaszt biztosít a fejnek, és jól illeszkedik autójához.
 • Rugalmas párnázattal rendelkezik, amelyet exkluzív anyag borít.
 • A párnát úgy tervezték, hogy a legjobb kényelmet biztosítsa, és stílusos kialakításával jól illeszkedik az autó belső teréhez.
 • A párnát kifejezetten az első üléshez tervezték, de a hátsó ülésen is használható. A párna hátulján cipzár található, amely megkönnyíti a takaró eltávolítását a tisztítás és a szellőzés érdekében.
 • Volvo párna elérhető a Volvo Galéria webáruházában fekete és fehér színben.

További Volvo kiegészítők és ajándéktárgyak a Volvo Galéria Budapest Webáruházában https://www.volvogaleriabudapest.hu/shop/ , vagy személyesen a Volvo Galéria Budapestnél.
Cím: 1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: +36-1-555-3-555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!