Volvo Galéria Magazin

Miért éri meg inkább márkaszervizben, például a Volvo Galéria Budapestnél szervizeltetni Volvóját?

Régi berögződés, hogy egy márka független, vagy nem márkaszerviz olcsóbb megoldást kínál, de vajon ez megállja a helyét egy mai modern autó esetében?! Cikkünkben példákkal mutatjuk be, hogy miért éri meg a Volvo Galériában szervizelni.

A Volvo rengeteget dolgozik azon, hogy az Ügyfelek bizalommal forduljanak a Volvo márkaszervizek felé. Folyamatos képzések, a svéd gyár által akkreditált vizsgák, célszerszámok és egyedi tudás birtoklása ami biztosítja a sikeres és szakszerű javítást. Ebből adódóan mindenre garanciát vállalunk, az elvégzett munkára és az alkatrészekre is, sőt – utóbbira ÖRÖK GARANCIA érvényes, melynek csak annyi a feltétele, hogy az autó, melybe az alkatrész került, változatlan tulajdonjogi viszonyt élvezzen.

Sokszor találkozunk másodlagos megoldást igénylő autókkal, amit egyszer valahol már javítottak. Példa: Egy S40-est hoztak be hozzánk, hogy egy csavar hiányzik a jobb hátsó ajtó belső feléről – pótoljuk azt – sajnos kiderült, hogy az ajtó szakszerűtlenül lett megjavítva és a benne lévő energiaelnyelő műanyag hiányzott.

A múlt héten behoztak hozzánk egy S60-ast, ami meleg motornál leállt. Az Ügyfél először egy márkafüggetlen szervizbe vitte az autót, ahol jeladókat kezdtek el cserélni – mondván, más típusoknál ez szokott a jellemző hiba lenni. Az autó „javítás” után ugyanúgy produkálta a hibát – ezután keresett meg minket a Tulajdonos, teljes hiba olvasás és a már említett típus ismeret vezetett rá minket a hiba megállapítására, magasnyomású pumpát kellett cserélni. Az autó azóta hiba mentes és a beépített alkatrészre vonatkozó örök garanciával rója az utakat. Esetenként találkozunk olyan alkatrészekkel, amik nem az adott típusokhoz tartoznak – így azok nem tudják ellátni a gyár által támasztott követelményeket. Méretpontatlanság és a nem megfelelő minőség a jellemző.

Sokaknál felvetődik, hogy az adott autóra ráfordított összeg arányos-e annak értékével. Ezért május 1-től rendkívüli akció keretein belül az 5 évnél idősebb autókra 20, a 7 évnél idősebb autókra 30 százalék kedvezményt biztosítunk, mind az alkatrészekre, mind a motorolajra.

Szakértőnek bárki mondhatja magát, de a „márka” által elismertnek csak kevesen érezhetik magukat – mi az utóbbiak táborát erősítjük.

Ha Volvo, akkor Galéria….. Forduljon a 20 éves tapasztalattal rendelkező Volvo Galéria Budapest csapatához: https://www.volvogaleriabudapest.hu/szerviz/

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

#VolvoSzervizBudapest #VolvoMárkaSzerviz #VolvoGaléria #VolvoBudapest #VolvoSzerviz #VolvoGalériaBudapest

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!