Volvo Galéria Magazin

Minden, amit tudni érdemes a Volvo tetőcsomagtartókról és a Volvo tetőboxokról

Megérkezett nyár és a koronavírus miatt továbbra is sokkal könnyebb a közelebbi, autóval elérhető úticélok választása, így akár olyanok is bevállalhatnak a nagy családdal és a Volvojukkal egy utazást, akik eddig nem tették. Bár a svéd márka autói híresek jól pakolhatóságukról és praktikusságukról, ritkán előfordulhat, hogy még több helyre lenne szükségünk, de mégis mit tudunk tenni ilyenkor? A Volvo kínál, minden modelljéhez külön tervezett egyedi tetőboxokat és keresztléceket, de hogy mit kell ezekről pontosan tudni, arról Katona Károlyt a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadóját kérdeztük.

Kezdjük azzal, hogy a kiegészítőknél gyakori probléma, hogy milyen egyszerű őket felszerelni? Ti a Volvo Galéria Budapestnél segítetek az ügyfeleknek a gyári tartozékok felhelyezésében?

Azt gondolom, hogy az évek alatt annyira törekedett a Volvo arra, hogy a lehető legegyszerűbben felszerelhető gyári tartozékokat fejlessze ki, hogy tényleg 2-3 kattintással rögzíthetőek ezek az eszközök. Minden nyomatékos rendszerrel van fejlesztve, minimális erőkifejtéssel rögzíthetőek a tetőcsomagtartók és a tető boxok is. Amennyiben mégis kényelmesebb az ügyfeleknek, abban az esetben a raktáros, vagy a szervízes kollégáink természetesen segítenek a felszerelésben.

Milyen tető sínek érhetőek el a Volvonál?

Alapvetően már csak az alumínium Volvo tetőcsomagtartók érhetőek el. Természetesen ebben az esetben is, mint minden gyári tartozéknál a Volvo esetében, tökéletesen a típus designjához igazodik a kiegészítő. Ahogy a bicikli tartók esetében itt is nyomatékrendszeres a rögzítés a tetősínre. A felhelyezése rendkívül egyszerű és a tetősínre rögzíthető a síléc tartótól kezdve, a snowboard, a kerékpártartó is. A kialakításuk szép és ízléses, nem mellékesen ezeket a tartozékokat is kivétel nélkül a Volvo törés teszt központjában tesztelték le. Könnyen kezelhetőek ezek a sínek, mobilisak és a súlyuk is elviselhető, direkt úgy lettek kialakítva, hogy nem érik el az 5 kg-ot. 

És, ha a csomagoknak van szükségünk extra helyre?

Akkor a Volvo többféle és alternatívát kínál, mint méretben, mint tároló kapacitásban. Vannak olyanok, amik akár síléc szállítására is alkalmasak, így nem csak a nyári utazáshoz lesznek praktikusak. Minimum 430 literről beszélünk, úgyhogy jelentősen hozzá tudnak tenni a szállítható csomagok mennyiségéhez. Designban tökéletesen illeszkednek a letisztult svéd ízlésvilághoz és emellett, a lehető legkisebb légellenállás szerint vannak letesztelve és fejlesztve. Kijelenthető, hogy ezek az eszközök a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Aki szeretné valamelyiket kipróbálni, vagy meggyőződni róla, látogasson el a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe, vagy tekintse meg őket webshopunkban. 

További Volvo kiegészítők és ajándéktárgyak a Volvo Galéria Budapest Webáruházában https://www.volvogaleriabudapest.hu/shop/ , vagy személyesen a Volvo Galéria Budapestnél.  
Cím: 1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: +36-1-555-3-555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!