Volvo Galéria Magazin

Megújul a Volvo legnépszerűbb modellje

Bemutatkozik a 2021-ben megújult XC60, mely olyan okos, mint a telefonod, csak nagyobb.

A Volvo az első olyan autómárka, melynek a teljes központi szórakoztató rendszere a Google Android szoftverére épül, így teszi a márka teljesen elérhetővé az okostelefonokról már ismerős alkalmazásokat. De a Volvo XC60 nem csak belül, hanem kívül is megújul. 

Az okos rendszerek fejlődésével és a mobiltelefonok erőteljes térnyerésével adta magát a lehetőség, hogy a felhasználók számára könnyebbé és praktikusabbá tegyék az autógyártók az infotainment felületeket az autóikban.
Ez a lépés elsőként kedvenc svéd autógyártónknak sikerült. A Volvo a Google-lel közösen fejlesztette évekig a most bemutatásra került rendszert. Ezt elsőként az XC40 Recharge modellnél mutatták be, de a májustól gyártott új ráncfelvarráson átesett XC60-akba is ez kerül már. Ennek a feljelsztésnek köszönhetően közvetlen a képernyőről irányítva hallgathatjuk saját Spotify profilunk tartalmát, vagy Google fiókunkba bejelentkezve láthatjuk a Google térképen legutóbbi kereséseinket, az elmentett célokat.
Sőt, a Google Asszisztens hangvezérlése is elérhető. A Volvo XC60-at egyébként 2009-ben mutatták be és több mint 10 év alatt 1,7 millió darabot adtak el belőle világszerte, amivel a svéd gyár legnépszerűbb autójává nőtte ki magát. Csak a tavalyi évben mintegy 200 ezer db XC60-at értékesítettek világszerte, ami a Volvo Cars teljes eladásainak közel 30%-a. 
Az XC60 lemezei alatt véghez vitt módosításokkal párhuzamosan a Volvo tervezői az autó megjelenését is némileg felfrissítették. Többek között átrajzolták a hűtőmaszkot és a lökhárítókat, valamint új karosszériaszín és keréktárcsa opciókat vezettek be. Az autó a testre szabhatóság terén még több lehetőséget kínál mostantól, mivel elérhetőek lettek az újonnan bevezetett beltéri anyagok, a fényűző bőrmentes kiviteltől kezdve a City Weave szövetkárpitozásig is.
Ha érdeklik a részletek, vagy szeretne bővebb tájékoztatást kapni, keresse telefonon értékesítőinket, vagy jöjjön el hozzánk a Volvo Galéria Budapest bemutatótermébe.  

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Gyöngyörű
Bowers & Wilkins hangrendszerrel is elérhető a megújult Volvo XC60

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!