Volvo Galéria Magazin

A Volvo segít az aktív kikapcsolódásban is

A Volvo kalandok a kedvenc biciklink nélkül mit sem érnének. Cikkünkben a Volvo által fejlesztett kerékpár szállítás lehetőségeit mutatjuk be.

Tavasztól-őszig sokan mennek a szabadba és a jó idő, még olyanokat is testmozgásra bír, akik a hűvös téli időszakban ki se dugják az orrukat a négy fal közül. Rengetegen vannak, akik a napsütésben két kerékre pattannak és tekerve élvezik a természet szépségeit, fedezik fel a vidéki tájakat. A Volvo segítségével a biciklijeinket is a legpraktikusabban és a legnagyobb biztonságban tudjuk szállítani. Az elérhető típusokról, Katona Károllyal a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadójával beszélgettünk.

A Volvo tulajdonosok honnan tudhatják, hogy melyik a számukra legmegfelelőbb kerékpártartó?

Nagyon fontos, hogy az ügyfelek most a vírus időszakban is teljeskörű tájékoztatást tudnak kapni a Volvo Galéria Budapest weboldalán keresztül is, de természetesen értékesítő kollégáink közül is bárki szívesen segít a döntésben Váci úti autószalonunkban. Azt kell elsőként eldönteni, hogy a tetőn rögzítve szeretnénk szállítani a bicikliket, vagy a vonóhorogra szerelt kerékpártartók közül választunk. A tetőcsomagtartón történő szállítás esetén gondoskodnunk kell egy az autónkhoz illeszkedő kereszt tartó sínről, amire tudunk fejleszteni kerékpártartó rendszereket. A vonóhorogra rögzíthető típusok között van egy-kettő-három, de akár 4 bicikli szállítására is alkalmas változat. A Volvo követi a legújabb trendeket is, így az elektromos kerékpárok szállításához szükséges eszközök közül is lehet választani, ebben az esetben két kerékpárt tudunk rögzíteni. 

Miből tudhatják a vásárlók, hogy a legjobb minőségű eszközt választják?

Minden tartozék a Volvo gyári kínálatából szigorúan a legmagasabb elvárások szerint tesztelt, és kipróbált. A svéd gyártó a tartozékokat is minden esetben a törésközpontban is teszteli az úgynevezett city crash tesztekkel. Fontos, hogy nem csak designban illeszkednek a tartozékok tökéletesen minden egyes típushoz, hanem biztonsági szempontból is a legideálisabbak. Láttam személyesen is rossz példákat. Egy nem gyári biciklitartó esetén, egy baleset következtében a olyan károk keletkeztek az autóban, ami miatt a kocsi súlyos károkat szenvedett. A gyári tartozékok esetében erre jelentősen kisebb az esély. 

A Volvo Galéria Budapest autószalonjában is van lehetőség megnézni, akár kipróbálni ezeket az eszközöket?

A szalonban szinte minden autónk fel van szerelve valamilyen tartozékkal, így az ügyfeleknek nem kell csak a képzeletükre bízniuk azt, hogy a való életben, hogyan néznek ki ezek a kerékpár szállító rendszerek. 

Csak vásárolni tudnak az ügyfelek kerékpártartót a Volvo Galériában?

Nem. Azoknak, akik csak kipróbálni szeretnék, vagy nem feltétlen rendszeres használatra van szükségük kerékpártartóra, azoknak a Volvo Galéria Budapestnél lehetőségük van bérelni ezeket az eszközöket. Van egy kaució és emellett egy minimális bérletidíjért cserébe igénybe tudják venni a szolgáltatást az ügyfelek.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!