Volvo Galéria Magazin

Átvette autóját Marsalkó Dávid, a Volvo Galéria Budapest új márkanagykövete

Jakupcsek Gabriella mellett ettől az évtől Marsalkó Dávid lett a Volvo Galéria Budapest másik márkanagykövete. A Halott Pénz frontembere egy egyedileg összeállított XC60-at választott, de hogy milyen kötődése van a Volvo-hoz, és miért pont ezt a típust választotta, arról a zenésszel beszélgettünk.

Hogyan tudsz kapcsolódni a Volvo-hoz, mint márkához?

Azt gondolom, hogy a Volvonak saját személyisége van és egy olyan dimenziót képvisel, ami nagyon sok ponton kapcsolódik hozzám, amilyen én magam is vagyok. Nagyon közel áll hozzám a skandináv életérzés, nem beszélve arról, hogy én is egy kicsit vikingnek nézek ki, így jól is mutatok egy ilyen ,,északi” autóban. Bár korábban még nem volt Volvo-m, deabban a pillanatban ahogy beleültem, azt éreztem, mintha ezer éve vezetném. Nagyon könnyen összeszoktunk. 

Miért pont egy XC60-as SUV-ot választottál?

Azért szeretem az ilyen típusú autókat, mert számomra nagyon komfortos, hogy magasabban ülök és mivel eléggé magas vagyok, így nem elhanyagolható szempont az sem, hogy kényelmesem elférjek. A nagy térre azért is szükség van, mert a koncertek miatt nagyon sokszor és sokat vagyunk úton így nem mindegy, hogy a komfort érzetem milyen az autóban.Az már most látszik, hogy az XC60 egy tökéletes társ tud lenni a turnékon és akkor sem fáradok el a vezetésben, ha 5-6 órát kell vezetni. Mindemellett még kifejezetten dögösen is néz ki az autó.

Mennyire szolgálja egy család kényelmét az autó?

Szerintem teljes mértékben. A komfort, a tér és a biztonságérzet miatt mindenképpen. Zenészként az sem elhanyagolható számomra, hogy akkora a csomagtere, hogy akár hangszerek is kényelmesen elférnek benne. Mivel a  stúdiómat ide-oda szoktam mozgatni, nekem ez is fontos szempont. Az egész autó praktikusan van kialakítva, így akár babakocsit kellbepakolni, akár koncertre hangszereket, mindenkönnyen kivitelezhető. 

Mit gondolsz a Plug-in Hibrid autókról?

Van személyes tapasztalatom az ilyen típusú autókkal és nagyon szeretem, mert egy remek átmenetet képez a belső égésűek és a tisztán elektromos típusok között. A hétköznapokban szinte csak az elektromos hajtást használom, ezzel kímélem a környezetet és spórolok is, de hosszú utaknál nem kell beterveznem a különböző töltési lehetőségeket. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!