Volvo Galéria Magazin

Hivatalosan is bemutatásra került az új, tisztán elektromos Volvo EX30 modellünk!

Egy különleges rendezvény keretein belül mutatta be a Volvo Galéria Budapest a skandináv márka legújabb és legjobban várt típusát, az EX30-at. A rendezvényen a meghívott vendégek élőben isláthatták a modell teljes színpalettáját és ki is próbálhatták, hogy milyen vezetni ezt a kompakt kis városi autót. Az eseményen Probszt Gábor, a Volvo Galéria Budapest értékesítési vezetője mutatta be a közönségnek az EX30-at, amelyről a legfontosabbakat nekünk külön is kiemelte.

Az EX30 egy teljesen új, természet inspirálta színpalettával érkezik. A vásárlók választhatnak a moha sárga, a köd szürke, a felhő kék, az onyx fekete és a kristályfehér árnyalatok közül. 

A Volvo számára különösen fontos a környezettudatosság, nem csak azt tűzte ki célul, hogy 2030-ra csak elektromos autókat fog forgalmazni, hanem a napjainkban gyártott autókban is kiemelt szerepet kapnak az újrahasznosított anyagok az autó belterében. Az EX30-nál elsőként választható egy magas gyapjú tartalmú exkluzív textil, de a típus beltere rendkívül változatosan variálható. 

Az EX30 a márka legfejlettebb vezérlő egységét és a google legújabb szoftverét kapta, így lényegében nincs olyan kényelmi, biztonsági, vezetési és szórakoztató funkció, amit ne tudnánk innen vezérelni. 

A legkisebb elektromos modellben a tervezők a zene kedvelőire is gondoltak és kitaláltak egy egyedülálló különlegességet is. A műszerfal végébe a szélvédő üvege elé egy teljesértékű Harman/Kardon hangsurgárzót építettek be a legjobb hangzás érdekében. 

A típus extrái között szerepelnek olyan funkciók, mint az automata autó zárás, a teljes értékű 3D-s kamera rendszer, vagy akár az automata parkoló aszisztens is.

A Volvo EX30 már elérhető akár készletről is a Volvo Galéria Budapestnél, de rövid határidővel egyedilegösszeállított modellt is lehet rendelni. A részletekért keresse a Volvo Galéria Budapest munkatársait. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!