Volvo Galéria Magazin

A Volvo gyereküléseivel lesz teljes a biztonság

Ismerje meg Ön is a Volvo gyereküléseit a Volvo Galéria Budapestnél, melyek tökéletes biztonságot nyújtanak a legkisebb utasok számára is egy Volvo autóban.

A Volvo már a kezdetektől egyet jelent a biztonsággal, ezt bizonyítja az is, hogy a hárompontos biztonsági öv feltalálása mellett a gyerekülések fejlesztésével is elsők között foglalkozott a svéd gyár. Adja magát a kérdés, ha megbízunk kedvenc skandináv autógyártónkban, akkor miért nem egyértelmű, hogy gyerekülés választásakor is rábízzuk magunkat? A kérdésre Katona Károllyal a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadójával kerestük a választ.

Miért válasszon bárki a Volvo saját gyári gyerekülései közül?

A Volvo mindig is nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra és a gyerekülések fejlesztésére is. Nem meglepő, hiszen a svédek mindig külön vizsgálták, hogyan tudnának gyermekeink biztonságosan utazni. Ezért is különös, hogy mai napig sokan meglepődnek, hogy forgalmazunk gyereküléseket is. A legkisebb korosztály számára a Volvo ragaszkodik, ahhoz az elvhez, hogy menetiránnyal háttal rögzíthető üléseket forgalmaz, mivel a tesztek azt mutatják, hogy az ő esetükben messze ezek a legbiztonságosabbak. A Volvo Galéria Budapest webshopjában egyébként remek gyerekülés konfigurátor érhető el mindenki számára. 

Milyen korosztályú gyerekek számára nyújt megoldást a Volvo?

A csecsemő korú gyerekektől, egészen nagyjából 10 éves korig.  

Miben tudnak a Volvo gyerekülései jobbak lenni az erre specializálódott gyereküléseket forgalmazó cégek típusainál?

A Volvo együttműködik a legjobb gyerekülés gyártó cégekkel és a saját tapasztalatait felhasználva fejleszti az üléseket a saját égisze alatt. És ahogy, minden gyári tartozék esetében, ezek kifejezetten a Volvo üléseire vannak tervezve, így tökéletesen illeszkednek, egyszerűen milliméterre pontosan oda vannak kitalálva, ezt pedig semmilyen univerzális ülés nem tudja. Az elmúlt években nagyon komoly technológiai fejlesztéseken estek át ezek a kiegészítők is. Az anyaghasználat is sokat változott, mert nem csak prémium textilekkel lettek bevonva, de nagyon fontos lett a könnyű tisztíthatóság és a cserélhetőség is. A gyerekülésekről, ha bővebb tájékoztatást szeretne bárki tekintse meg a Volvo Galéria Budapest webshopját, vagy érdeklődjön értékesítőink bármelyikénél.  

További információkat a gyereküléseinkről a VolvoGaleriaBudapest.hu/Shop oldalán találhatnak.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!