Volvo Galéria Magazin

Volvo XC90 a Volvo legnagyobb terepjárója

Fedezze fel Ön is a Volvo legnagyobb, luxus terepjáróját, melyet a Volvo Galéria Budapest, most személyesen mutat be Önnek.

Az XC90, a Volvo igazi óriása, tekintélyt parancsoló méreteivel és gazdag felszereltségével. Nem túlzás kijelenteni, hogy kategóriájában is egyedülálló modell. Kedvenc modelljét Nenádov Miklós, a Volvo Galéria Budapest értékesítési munkatársa mutatja be. 

Fedezze fel részletesebben a Volvo XC90 modellt a Volvo Galéria Budapestnél.

Az autó külső méreteiből következik, hogy a belső tere is könnyedén átalakítható akár egy szállító járművé. Ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Volvo XC90 svéd, luxus terepjáró autóval, akkor látogassanak el a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe. 

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.       A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build       

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.   

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!