Volvo Galéria Magazin

Volvo V60 PHEV, azaz a V60 Recharge

A Volvo dinamikus skandináv kombiját a Volvo V60 Recharge modellt Koósz Balázs a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója mutatja be Önöknek.

A Volvo V60 PHEV egy Plug-in Hybrid hajtásláncú modell, amely a hybrid modelleket összefogó Volvo Recharge típuscsaládba tartozik.

A Volvo V60, bár a legkisebb kombi a Volvo a kínálatban, méreteit mégsem lehet kicsinek nevezni. 4.72 méter hosszúra lett tervezve, aminek köszönhetően hatalmas és kényelmes a helykínálat mind az utastérben, mind pedig a csomagtérben. Szerintem az autó legszebb része a hátsó idoma, ami egy nagyon erős karaktert kölcsönöz a típusnak. Véleményem szerint ennél szebbet kombira még nem terveztek. Sokan kérdezik, hogy laikus szemmel, hogyan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni a 60-as modelleket a 90-esektől. Erre viszonylag egyszerű a válasz: mivel a Thor kalapácsát szimbolizáló nappali menetfény az S60-as modelleknél benyúlik egészen a hűtőmaszkig, addig az S90-nél az üveg fényszóró vázán belül marad az íve.

V60 PHEV Thor kalapácsát szimbolizáló lámpával zöld rendszámmal

Sok modell a Volvo palettán már nem érhető el dízelmotorral, viszont a V60-as igen, méghozzá egy továbbfejlesztett mild-hybrid erőforrással. Az új rendszernek köszönhetően alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás, alacsonyabb a fogyasztás és az autó utastere is halkabb. Másik kedvencem a puha motorburkolat, aminek nagy szerepe van a zajcsillapítás, illetve a gyalogosvédelem tekintetében. A többi modellhez hasonlóan a V60-asnál is már Momentum Pro felszereltségi szinttől alapvető tartozék a gyári navigáció, az okostelefon integráció, a motoros csomagtérajtó, illetve a Volvo On Call applikáció, aminek a segítségével, akár távolról is tudjuk indítani autónkat, elő tudjuk fűteni és a helyzetét is folyamatosan látjuk.

V60 Recharge ugyan a legkisebb kombi a Volvo kínálatában, de méretei miatt mégsem lehet kicsinek nevezni

Ennek a Volvo kombi kialakításnak köszönhetően a gyárnak lehetősége volt egy hatalmas tetőablakot tervezni az autóhoz, ami külön opcióként érhető el. Az amúgy is tágas csomagtér az ülések ledöntésével több, mint 1400 literesre bővíthető, ennek köszönhetően, akár egy biciklit is berakhatunk anélkül, hogy kivennénk a kerekeit.

Tekintse meg videónkat, ahol a Volvo Galéria Budapest értékesítőjétől Koósz Balázstól további érdekességeket is megtudhat erről a modellünkről.

V60 Recharge a dinamikus, skandináv kombi, mely mindig készen áll a következő kalandra

Ismerje meg részletesebben modellünket, melyet akár a videóban látható zöld rendszámos Volvo V60 Recharge változatban is elérhet. Keresse fel a Volvo Galéria Budapest weboldalát, ahol további részletes információkkal, képekkel, videókkal találkozhat. Konfigurátorunk segítségével pedig az Ön ízlése szerint alakíthatja ki ezt a dinamikus Volvo kombit. A linkre kattintva tudja elérni a Volvo Galéria Budapest weboldalán található modell specifikus aloldalt: https://www.volvogaleriabudapest.hu/modell/v60/

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft. 
1044 Budapest Váci út 50-58. 
Web: www.volvogaleriabudapest.hu
Telefon: 0036 1 555 3 555 
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Fedezze fel a Volvo V60 Recharge modellt a Volvo Galéria Budapestnél

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!