Volvo Galéria Magazin

VOLVO S60 a dinamikus, skandináv szedán

Fedezze fel Ön is a Volvo dinamikus, szedánját, melyet a Volvo Galéria Budapest, most személyesen mutat be Önnek.

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető modellpaletta egy újabb remek darabját, Szentesi Balázs értékesítési tanácsadó mutatja be az érdeklődőknek. Balázs nagy kedvence az S60-as, de hogy miért erre esett a választása, azt ő maga meséli el. 

Fedezze fel részletesebben a Volvo S60 modellt a Volvo Galéria Budapestnél.

S60

A skandináv dizájn jellemzője a letisztultság, ami magában hordozza az időtállóságot is, így biztosak lehetünk abban, ha egy S60-at meglátunk az utakon 10-15 év múlva az utcán, akkor is ugyanilyen szépnek és frissnek fogjuk látni, mint most. Ha szeretnék élőben megtekinteni és kipróbálni ezt a típust, akkor várjuk Önöket sok szeretettel a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében. 

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S60 modellből benzines mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.    A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build       

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!