Volvo Galéria Magazin

Volvo XC40 PHEV, azaz az XC40 Recharge

A Volvo egyik legnépszerűbb városi terepjáróját, a 2018-as év autóját, a Volvo XC40 Recharge modellt, Propszt Gábor, a Volvo Galéria Budapest értékesítője mutatja be most Önöknek.

A Volvo XC40 PHEV egy Plug-in Hybrid hajtásláncú modell, amely a hybrid modelleket összefogó Volvo Recharge típuscsaládba tartozik.

Ezt a modellt akár konnektorról is lehet tölteni, szériafelszereltségei közé tartozik többek között a kulcs nélküli nyitás-zárás és az elektromos csomagtérajtó is. Bár a Volvo legkisebb SUV-ja, ennek ellenére a tervezőknek hála nagyon jól variálható a csomagtere, továbbá rendelhető hozzá elektromosan kihajtható vonóhorog is. Rendelhető hozzá opcióként a Harman Kardon audio rendszer egyedülálló tér hangzással, az összes vezetés támogató rendszer, illetve az adaptív tempomat is. Három féle vezetési mód közül lehet választani: a Pure, az Off Road, és a sportos élmény kedvéért a Power. Az utastér egy tágas kényelmes belteret biztosít, akár egy 180 cm-nél magasabb ember számára is. A hátsó üléssorban is van bőven hely, így 4 ember a legnagyobb kényelemben tud megtenni akár hosszabb utat is.

Tekintse meg videónkat, ahol a Volvo Galéria Budapest értékesítőjétől Propsz Gábortól további érdekességeket is megtudhat erről a modellünkről.

XC40 Recharge a díjnyertes, kompakt, skandináv városi terepjáró , melyet a város és a világ felfedezésére terveztek

Ismerje meg részletesebben modellünket, amit akár a videóban látható zöld rendszámos Volvo XC40 Recharge változatban is elérhet. Keresse fel a Volvo Galéria Budapest weboldalát, ahol további részletes információkkal, képekkel, videókkal találkozhat. Konfigurátorunk segítségével pedig az Ön ízlése szerint alakíthatja ki ezt a gyönyörű díjnyertes Volvo városi terepjárót. A linkre kattintva tudja elérni a Volvo Galéria Budapest weboldalán található modell specifikus aloldalt: https://www.volvogaleriabudapest.hu/modell/xc40/

XC40 érintőképernyős központi kijelzővel rendelkezik, melyről könnyedén tudja beállítani autóját.

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Web: www.volvogaleriabudapest.hu
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Volvo telefonos applikációja a Volvo On Call segítségével könnyedén tájákozódhat az autójával kapcsolatban.
Fedezze fel a Volvo XC40 Recharge modellt a Volvo Galéria Budapestnél

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!