Volvo Galéria Magazin

Volvo webshop? Miért ne. A Volvo Galéria Budapest megcsinálta.

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyer a piacon az online vásárlás. Az emberek a vásárlásaik jelentős részét a mobiljukról, vagy a számítógépük elől intézik el. A Volvo Galéria Budapest is lépést tart a legújabb trendekkel és ennek megfelelően a vásárlói igényeket is szem előtt tartva az autószalon létre hozta saját webshopját. Az online felületen így most már kényelmesen, néhány kattintás segítségével tudunk válogatni és rendelni kedvenc Volvo-s kiegészítőink és termékeink közül. A Volvo Galéria Budapest webshopjáról Ferencz Gergőt a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadóját kérdeztük.  

Milyen termékek érhetők el a Volvo Galéria Budapest új Webshopján keresztül?

A webshopon keresztül elsősorban azok a tartozékok érhetők el, amika legnagyobb funkcionalitással bírnak, illetve priorizáltuk az elmúlt évben keresett termékeket és a közönség számára legfontosabbakat tettük elérhetővé egy újfajta módon. Azért is volt jó, hogy az év végén indult be ez a projekt, mert így könnyen fel tudtuk használni a 2019-es év eladási tapasztalatait és lényegében az igényekre lehetett alakítani a kínálatot. Elsősorban ,,fogd és vidd” tartozékokról van szó, ami annyit tesz, hogy olyan eszközöket találnak meg a vásárlók, amik szerelés nélkül használhatók, tehát nem egy vonóhorog vagy egy lökhárító védő. A webshop lényege, hogy kényelmesen és könnyen lehet róla tájékozódni és a vásárlás is pofon egyszerű. Fontos, hogy aki innen választ kiegészítőt, az eredeti Volvo-s tartozékot vásárol, ami garancia arra, hogy a legjobb minőségű és az autójához tökéletesen passzoló kiegészítőt vesz. A teljesség igénye nélkül megtalálható az oldalon kereszttartó rúd, tető box, bicikli tartó, gyerek ülés, síléc tartó, snowboard tartó, csomagtér tálca, gumiszőnyeg garnitúra is. 

Az alapvető autós kiegészítők mellett milyen más érdekesség közül válogathatnak az érdeklődők?

Két kategóriára osztottuk az eredeti elérhető Volvo tartozékokat. Vannak az autóhoz kapcsolódó termékek, amiket az előbb már elsoroltunk, ezek segítenek, hogy egyedibbé és praktikusabbá tegyük az autónkat. Illetve vannak az úgynevezett lifestyle termékek, amikről már kevesebben tudnak. Ilyen a Volvo-s pulóver, hátizsák, esőkabát, baseball sapka, telefon töltő, kulcstartó, de van cumi és svéd plüss rénszarvas is. A Volvo-nál minden a biztonság és a család körül forog, ezért a márka megpróbál minden igényt kielégíteni. 

Miért érdemes a vásárlóknak Volvo saját márkás kiegészítőket vásárolniuk?

Azt gondolom, hogy Volvo tulajdonosnak lenni az egyfajta életérzés. A termékeket úgy fejlesztik a Volvo-nál, hogy azok tényleg a maximális biztonságot, minőséget és kényelmet nyújtsák a vevőnek. Például egy nyakpárna is olyan minőségű anyagokból készül, ami illeszkedik az autó eleganciájához és minőségéhez. 

Milyen szabályok vonatkoznak a Volvo Galéria webshopjáról vásárlókra?

Mivel ez egy webshop, a szabályok ugyanazok mint, bármilyen internetes vásárlás esetén. A vevőnek az átvételtől számítva 15 nap áll rendelkezésre, hogy elálljon a vásárlástól, amennyiben elégedetlen lenne, bár erre a webshop működésének rövid története óta még nem volt példa. A termékek fizethetők átutalással, bankkártyával online, de akár a bemutatótermünkben is személyes átvétellel. A megrendelt csomagot néhány munkanapon belül a futár ki is szállítja a vevőnek, így anélkül hozzájuthat bárki, hogy a szalonba be kellene fáradnia. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!