Volvo Galéria Magazin

Volvo télikerék szettek – Bizonyítottan kiváló

A téli abroncsok nélkülözhetetlenek 7°C alatti hőmérsékleten, vagy ha jeges, havas felületen kell vezetnie. A kerék szetteket a Volvo világszínvonalú biztonsági funkcióival összhangban terveztük és teszteltük.

1. Tökéletesebb teljesítmény

Amikor a külső hőmérséklet 7°C alá csökken, a Volvo télikerék szettjei optimális súrlódást biztosítanak az abroncs és az útfelület között, ezzel jobb fékteljesítményt és jobb kormányozhatóságot is nyújtanak.

2. A garantált minőség

Kizárólag a legnevesebb gyártók legkiválóbb gumijait választjuk ki, teszteljük és engedélyezzük. Olyanokat, amelyek az eredeti Volvo keréktárcsákkal párosítva tökéletes téli kerékszettet alkotnak.

3. Bevizsgálva, jóváhagyva

A Volvo kíméletlen próbáknak veti alá téli abroncsait, a száraz aszfalton végzett vezethetőségi tesztektől kezdve az északi sarkkörön túl végzett vizsgálatokig. Így Ön biztos lehet benne, hogy azok a mindennapos közlekedés során is helyt állnak, mivel a legextrémebb körülmények között lettek kipróbálva az Ön és családja biztonsága érdekében.

4. Életmentő jellemzők

Szereltessen fel téli gumiabroncsokat, hogy Volvójának mechanikus rendszerei tökéletes összhangban működhessenek együtt az intelligens fedélzeti biztonsági szoftverekkel. Egyik sem működhet megfelelően a másik nélkül. Ezzel is növelheti a Volvója által nyújtott tökéletes vezetési élményt.

Különböző fajta téli kerékszettek elérhetők, így azért, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa, kérje a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésében kollégáink segítségét. Kollégáink emellett hasznos tanácsokkal is segítik a kiválasztást.

Beszélgessen szakértőinkkel

A Volvo szakemberei pontosan tudják, mely télikerék szett illik tökéletesen az Ön Volvójához és vezetési stílusához. Segítünk megtalálni azt a télikerék szettet, amely nem csupán kiváló tapadást és fokozott menetteljesítményt biztosít, nem csak korrózióálló és a hidegben is strapabíró, hanem remekül is néz ki, és lehetővé teszi, hogy Ön egész évben örömét lelhesse Volvójában. Emellett részletes tanácsot kaphat a téli időszakban használható praktikus kiegészítőkről is.

A tartozék katalógus télikerék szettek széles választékát tartalmazza, műszaki adatokkal és árakkal. A listában találhatnak számos kiegészítőt is, amely könnyebbé, kényelmesebbé és még teljesebbé tehetik Ön és családja számára az autózás élményét a téli hónapokban.

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft. 
1044 Budapest Váci út 50-58. 
Telefon: 0036 1 555 3 555 
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!