Volvo Galéria Magazin

Luxus szintű biztonság – Volvo Extended Warranty

Válassza a nyugodt autózást. Döntsön a Volvo Extended Warranty mellett, amely az általános gyártói garancia időtartamán túl is tovább kínálja a szolgáltatások teljes körét!

Még hosszabb távú biztonság

A Volvo Extended Warranty-t új gépjárműve megrendelésével egyidejűleg vásárolhatja meg, amellyel akár 5 évig vagy 200 000 km-ig* kiterjesztheti a meglévő általános gyártói garanciát (*amelyik előbb teljesül).

A Volvo Extended Warranty a következő előnyöket kínálja:

  • megkíméli Önt a váratlan kiadásoktól a kétéves gyártói garancia idején túl is,
  • ha utazás közben meghibásodik az autója, az sem okozhat problémát, hiszen a garancia a legtöbb európai országban érvényes
  • növeli az autó értékét/maradványértékét a használtautó piacon,
  • a garanciához kapcsolódó jogok átszállnak a következő tulajdonosra,
  • eredeti Volvo alkatrészek használata, amelyekre élethosszig tartó garancia érvényes
  • a javításokat szakmailag magasan képzett hivatalos Volvo szakszerviz végzi.

Érvényes: 2021. január 1-től

Szolgáltatás és támogatás

Javítás egyszerűen és gyorsan

A Volvo Galéria Budapest hivatalos márkaszervizében szakembereink felkészülten várják a garanciális javítási feladatok elvégzésére. Ha a hiba a járműben egy másik európai ország területén lép fel, az autó javítását az adott ország legközelebbi hivatalos Volvo márkaszervizében kell elvégeztetni.

A költségek megtérítése

A Volvo Extended Warranty minden munka- és anyagköltséget fedez, az összes mechanikus és elektromos komponenst, amely megegyezik a gyártó eredeti specifikációjával az ÁSZF-ben felsorolt kivételektől eltekintve.

Ha úgy hozza a helyzet, hogy bajba kerül, Önnek nincs más dolga, csak felvenni a kapcsolatot a Volvo Galéria Budapest márkaszervizével, de ha az ön kényelmét az szolgálja, akár Magyarországon, akár más európai ország bármely hivatalos Volvo márkaszervizét igénybe veheti ezzel a szolgáltatással. A Volvo Kiterjesztett Garanciája biztosítja, hogy minden javítás gyorsan, hivatalos Volvo szervizhálózaton keresztül, eredeti alkatrészek beépítésével valósuljon meg.

Ideális lefedettség

A Volvo Extended Warranty-val nyugodtan és gondtalanul vezetheti autóját a szokásos gyártói garancia lejárata után, akár 5 évig vagy 200 000 kilométerig. A garancia a legtöbb javításra vonatkozik.

Részletes információkért forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest munkatársaihoz, vagy tekintse meg a szolgáltatáshoz érvényes ÁSZF-et. Hivatalos árakról érdeklődjön márkakereskedésünkben. 

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft. 
1044 Budapest Váci út 50-58. 
Telefon: 0036 1 555 3 555 
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!