Volvo Galéria Magazin

Volvo S90 a Volvo legnagyobb szedánja

Fedezze fel Ön is a Volvo luxus óriás szedánját, melyet a Volvo Galéria Budapest, most személyesen mutat be Önnek.

Kényelem, luxus és biztonság négy keréken. Ezek a hívószavak írják le legtökéletesebben a Volvo csúcs sedan-ját, az S90-et. A modellt a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója, Ferencz Gergő mutatja be, akinek személyes kedvence a típus.

Fedezze fel részletesebben a Volvo S90 modellt a Volvo Galéria Budapestnél.

S90

Leginkább felsővezető hölgyeknek és uraknak ajánlom: üzletasszonyoknak, üzletembereknek, vállalkozóknak, valamint családapaként, ha biztonságban szeretnénk tudni a családot a legnagyobb kényelem mellett, akkor a Volvo S90 a legjobb megoldás. Ha további információra lenne szükségük, vagy szeretnék kipróbálni ezt a modellt, fáradjanak be a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe és keressék értékesítő kollégáink valamelyikét.

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!