Volvo Galéria Magazin

Volvo nagycsaládos kedvezmény

A „családvédelmi akcióterv” részeként a legalább 3 gyermeket nevelő családok 2019. július 1-jétől támogatást kaphatnak új, 7 üléses autó vásárlásához. Ezt a kedvezményt az teszi igazán különlegessé, hogy nem hitel formájában kapják a családok, hanem vissza nem térítendő támogatásként, így tényleg kár lenne kihagyni azoknak, akik amúgy is új autó vásárlásában gondolkodnak.

A program keretében természetesen Volvo is választható rendkívül kedvező feltételekkel. Egy Volvo XC90 B5 AWD 7 üléses Momentum modellt például, Volvo Car Finance finanszírozással, forint alapú változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban, 2,5 millió forint önrésszel, 72 hónapos futamidővel már akár havi 162.000 forinttól érhetnek el az ügyfelek. A Volvo XC90 már bizonyított, így nem férhet hozzá kétség, hogy azok számára, akik amellett döntenek, hogy kihasználják ezt a lehetőséget, hosszú távon megoldódik a személygépkocsi kérdés a családban. Pár dologra azonban érdemes figyelni, ha így készül valaki autót vásárolni. A támogatás iránti kérelmet az Államkincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani. A kedvező elbírálást meg kell várni, csak ezután következhet a további ügyintézés. Visszamenőleg, a korábban vásárolt gépkocsikra a kedvezmény nem érvényesíthető. A kedvezményre való jogosultságot megállapító határozat 6 hónapig használható fel.

 Vannak, akik megijednek és tartanak az ügyintézés bonyolultságától, de a Volvo Galéria Budapest munkatársai mindenben a vevők segítségére lesznek az ügyintézésben. Bármilyen felmerülő kérdés esetén forduljanak bizalommal a márkakereskedés dolgozóihoz, a honlapon található elérhetőségek bármelyikén.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!