Volvo Galéria Magazin

Volvo EX30-at bármilyen színben, akár azonnal? Miért ne!

Az EX30-at már a bemutatását megelőzően is nagy várakozás övezte, de mióta megérkezett a kereskedésekbe még inkább kijelenthető, hogy teljesen új színt hozott a Volvo modellpalettájára. Az első vásárlók tapasztalatairól, az elérhető modellekről a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadóját, Nenádov Miklóst kérdeztük.

Mik az első tapasztalatok a Volvo új, tisztán elektromos szabadidő autójával kapcsolatban?

Nagyon pozitív visszajelzéseket kapunk mind a kényelmével, mind a felhasználásával kapcsolatban az ügyfeleinktől. Annak ellenére, hogy a Volvo legkisebb modelljéről van szó, mindenki arról számol be, hogy használat közben kifejezetten kényelmesnek érzik és nem okoz gondot sem az utastér, sem a csomagtér mérete. Az ügyfelek azt is kiemelték az elmúlt hónapokban, hogy a fogyasztással is nagyon meg vannak elégedve, ami egy elektromos autónál kiemelkedően fontos.

Mekkora az érdeklődés az EX30 után?

AZ EX30 rendkívüli népszerű, már az első pillanattól hatalmas volt utána az érdeklődés, ami nem csoda, hiszen egy nagyon kompakt, jól használható modellről van szó, ami a mai modern igényeket teljes mértékben kiszolgálja. A típusnak az ára is rendkívül vonzó, hiszen már 14,5 millió forinttól elérhető, ami a kategóriájában kiemelkedően kedvezőnek mondható. Amennyiben gyári rendelésről van szó jelenleg nagyon gyors szállítást tud vállalni a gyártó.

És, ha valakinek azonnal van szüksége EX30-ra őt is ki tudjátok szolgálni?

Természetesen igen. Jelenleg is van raktáron, több mint 100 modell, ami különböző színekben és felszereltségben elérhető, így azt gondolom, hogy szinte teljes igényt kielégítő módon megtalálhatja ma nálunk egy vásárló az igényeinek megfelelő EX30-as modellt.

Az elektromos autókról általában véve jók a szerviz tapasztalatok. Milyen szerviz csomag tartozik az új EX30 modellekhez?

Minden újonnan vásárolt EX30 modell mellé 3 év teljeskörű szerviz szolgáltatást nyújtunk. Ezt követően is nagyon kedvező feltételek mellett lehet az éves karbantartást elvégezni az autókon. Mindig kérdezik a vásárlók, akik belsőégésű motorról váltanak elektromosra, hogy milyen szerviz igénye van egy elektromos autónak és megszoktuk nyugtatni az ügyfeleket, hogy az első 3 év teljesen díjmentes, de azt követően is nagyon kedvezően fenntartható az autó.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!