Volvo Galéria Magazin

Közel 10 millió forint kedvezményt is kaphat új Volvo-ja vásárlásakor

Az elmúlt években előfordult, hogy egy autó szállítására, akár egy évet is várni kellett és nem voltak készletről elérhető modellek sem. Ez a trend mára megfordult, de a piacon még mindig kevés olyan szolgáltató van, aki a teljes modellpalettát lefedve tud ügyfeleinek prémium minőségű autókat kínálni. A Volvo Galéria Budapest azonban felkészült a vásárlók igényeinek kiszolgálására és emellé rendkívüli akciókat is kínál. A lehetőségekről Nenádov Miklóssal, a Volvo Galéria értékesítési tanácsadójával beszélgettünk.

Milyen raktári kínálattal várjátok most az érdeklődőket?

Közel 150 darab teljesen elektromos hajtásláncú modellből válogathatnak az ügyfelek a Volvo Galéria Budapestnél. Emelett 100 olyan modellünk van, ami többnyire mild-hibrid hajtású, ezek a svéd gyártó teljes termékpalettáját lefedik, mind motor mind felszereltség kínálatban.

Milyen akciók vonatkoznak ezekre a raktárról elérhető típusokra?

Egyedi raktári kedvezmények kerültek kidolgozásra ezeknek a típusoknak az esetében, amelyek mind az egyéni, mind az üzleti ügyfelek számára elérhetőek. A kedvezmény mértéke egyes esetekben, akár a 20%-ot is elérheti, ami egy ilyen nagy értékű prémium, autónál több milliós árelőnyt is jelenthet.

Ha jól tudom van egy korábban még soha nem látott mértékű kedvezmény is amivel várjátok a vásárlókat!?

Igen a mild-hibrid dízel motorral rendelkező raktáron lévő XC90 modelljeink, amelyből közel 40 darab áll rendelkezésre, ezek most 28,5% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, a magán és az üzleti ügyfelek számára is egyaránt, ami egyes felszereltségű típusok esetén közel 10 millió forint kedvezményt jelent. Emlékeim szerint korábban ehhez hasonló mértékű kedvezmény még hogy soha nem volt a Volvo Galéria Budapestnél, de az autóiparban is nagyon ritka.

Új autóknál is vannak akciók?

Természetesen igen. Az új autók megrendelése esetén kedvezményes kamat támogatott konstrukciókkal kedveskedünk az ügyfeleink számára. A kedvezményes kamat mértéke elérheti, akár a 4,8%-os THM-et is. Ez a jelenlegi kamatkörnyezetben, még mindig rendkívül kedvező a piacon.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!