Volvo Galéria Magazin

Volvo egyénre szabva

A Volvóknak nem csupán a külső megjelenésük kap időnként ráncfelvarrást és nem csak a biztonsági rendszereket fejleszti a gyártó. Az ügyfél igényekre reagálva a svéd márka egyre több egyedi lehetőséget kínál a belső design egyénre szabásához is. Az autók belsejének hangulatát és színvilágát nagyban az ülések kárpitja határozza meg Hogy milyen lehetőségei vannak a vásárlónak, arról Nenádov Miklóssal a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadójával beszélgettünk. 

Mennyire széles a Volvo kárpit palettája?

Évről évre egyre több lehetőség közül választhatnak a vásárlók, de abban is segít a márka, hogy behatárolja bizonyos típusoknál, hogy adott fényezéshez, milyen belső színek illenek, így az ügyfél biztosan olyan összeállítású autóval fog gazdagodni, ami tükrözi a letisztult svéd vonalakat. 

Minden kárpit minden modellnél elérhető?

Nem. Az XC90-es modellnél a legszélesebb a paletta. Ott elérhető egy bézs, egy borostyán szín, ami a capuccino-ra hasonlít leginkább, van egy gesztenye barna és van egy antracit fekete. Ezek az alapszínek és a 2021-es modell megjelenésével egy világos szürke árnyalat is megjelent, ami a kőris nevet kapta. A kárpitok többsége bőrből készül, de most megjelent egy cink szín is, ami például szövetként rendelhető csak az XC90-es modellhez.

XC90 – Midnight Zinc

A többi modellnél miben térnek el a lehetőségek?

A bőr kárpitok közül jóval kevesebb érhető el, ellenben például az XC60-nál a szürke árnylatot egy city wave fantázia nevű lehetőség helyettesíti. Ez egy világos árnyalatú textil, amit nagyon szeretnek az ügyfelek és gyakran választják világosabb színű autókhoz ezt a verziót. 

Mi a helyzet az XC40-el, ami az egyediségével tűnik ki a modellek közül?

Az XC40 a legvagányabb és legbevállalósabb modell a külső és a belső színválaszték tekintetében is és valóban a leginkább variálható is. Ennél a típusnál két textil kárpit alapból választható egy világos és egy fekete, de emellett az ügyfél dönthet fekete bőr, capuccino színű borostyán és egy gyönyörű vörös színű anyag mellett is. Mondanom sem kell, hogy a hölgyek nagyon örülnek ennek az új lehetőségnek. 

XC40 – Lava

Milyenek a visszajelzések az új lehetőségek kapcsán?

Abszolút pozitívan fogadták az ügyfelek és ez is mutatja, hogy a Volvo lekövette a piaci igényeket, hiszen majdnem megduplázta ilyen tekintetben a variációk lehetőségét az elmúlt években. Főleg azok az ügyfelek örülnek az új lehetőségeknek, akik ugyanabból a modellből már a sokadik autójukat vásárolják és így minden autó lecserélésekor valami újat csempészhetnek be a mindennapjaikba. A Volvo Galéria Budapestnek van Magyarországon szinte a legnagyobb bemutatóautó parkja, ezért a vásárlók a kárpitok többségét nálunk meg élőben is megtekinthetik, így a hozzánk betérőknek a döntés is egyszerűbbé válik. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!