Volvo Galéria Magazin

Verigo Art kiállítás a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél a svéd luxus autók mellett számos hazai művész kiállítását is megtekinthetik az érdeklődők. 2021 Június 30-ig a Verigo Art festményei láthatóak Nálunk.

Volvo Galéria Budapestnél a svéd remekművek mellett számos hazai művész páratlan alkotását is megtekinthették látogatóink az elmúlt évek során. Idén is folytatjuk hagyományunkat és hónapról-hónapra új hazai művészeknek biztosítunk lehetőséget, hogy alkotásaikat megmutathassák a nagyközönség számára. A Volvo Galéria recepcióján érdeklődve a képek meg is vásárolhatóak. Mi így kívánjuk támogatni a hazai művészetet már több, mint 20 éve.

2021.06.30-ig Varga Enikő, Verigo Art festményeiből válogatott kiállítását tekinthetik meg a Volvo Galéria Budapestnél a rendes nyitvatartásunk alatt.

A Verigo Art /Varga Enikő/ név mögött, több éves művészi tapasztalattal rendelkező, modern kortárs festő áll. Korábbi alkotásai pop-art stílusirányzatot követtek, melyek nagy sikerrel, számos kiállításon is részt vettek. Jelenleg új, modern, absztrakt alkotásaival kívánja megismertetni a művészet kedvelőit. Verigo Art Festőművész elképzelése szerint a művészeti alkotást mind esztétikai, mind kereskedelmi szempontok jellemezhetik.

Ezzel a szlogennel művésznőnk is azonosul, aki kreativitásával, egyedi ötleteivel mindig újabb és újabb alkotásokkal lepi meg az egyre bővülő vevőkörét. Alkotásai egyéni, dekoratív világot nyújtanak a szürke mindennapokban, érzelmi gazdagsággal feltöltve.

A belépés díjtalan.

VOLVO GALÉRIA BUDAPEST – NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek 8:00-18:00
Szombat: 9:30-13:30
Vasárnap: Zárva

Vertigo Art kiállítás a Volvo Galéria Budapestnél

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!