Volvo Galéria Magazin

Négylábú családtagjainkra is gondol a Volvo

Házi kedvenceink, a kutyák és macskák kényelmes és biztonságos utazásainak elhivatott képviselője a Volvo. Cikkünkben bemutatjuk a Volvo által fejlesztett kiegészítőket a házi kedvenceinknek.

Házi kedvenceink többek egyszerű állatoknál. Többségüket családtagként kezeljük és úgy is bánunk velük. Meg is érdemlik, hiszen nap mint nap mosolyt csalnak az arcunkra és bármilyen rossz napunk is legyen, ők feltétel nélkül szeretnek minket. Mindezek ellenére a kutatások azt mutatják, hogy minden harmadik ember szabálytalanul szállítja a házi kedvencét. Márpedig, ha belegondolunk, a gyerekeinket sem ültetjük autóba megfelelő biztonság nélkül, hiszen külön gyerekülést veszünk nekik és magunkra is vigyázunk a biztonsági öv segítségével. Nem mellékesen a biztosítók sok esetben el is utasítják a kárigényeket, ha az autósok nem megfelelően szállítják kutyájukat. Akkor miért ne gondoskodnánk négylábú kedvenceink védelméről is?

A Volvo erre is remek megoldásokat kínál ügyfelei számára. Mindenekelőtt a Volvo tervezői arra gondoltak, hogyan lehet kialakítani a legtökéletesebben a különböző típusok csomagtereit, hogy kíméljék az autókat, de a kutyáink számára is kényelmes legyen, amolyan Volvo élmény az utazás. A csomagtérbe például érdemes megvásárolni egy csomagtér tálcát, aminek köszönhetően autónk rakodó felülete védve lesz a sérülésektől.

A Volvo forgalmaz egy speciális kutya rácsot, ami önmagában remek megoldás lehet, hiszen a kisebb, illetve közepes méretű négylábúak esetében praktikus és könnyen beszerelhető, illetve zárható megoldás. Azoknak, akik nem akarják teljesen bezárni a kedvenceiket, szintén fejlesztett a Volvo megoldást a függőleges csomagtér elválasztóval, aminek a segítségével egyszerre tudjuk szállítani kedvencünket és mellette a csomagjainknak is marad elegendő hely. Amennyiben nagyméretű kutyával rendelkezünk, akkor a csomagtér tálca mellé egy olyan rácsot ajánlunk, amely a teljes utasteret választja le a csomagtartótól.

Volvo biztonsági kutyahám

Volvo által kifejlesztett kényelmes kutyahám, a kutyusok hátsó ülésén való utazását segítik, melyet közvetlenül az autó biztonsági övéhez rögzítenek. A párnázott és kényelmes hám biztonságosan tartja a kutyát hátsó ülésen, megakadályozva ezzel hogy a kutya előre ugorjon, vagy egy nagyobb fékezés esetén előre csússzon így veszélyeztetve a maga és a kocsiban utazók biztonságát.

A kocsiban egy jelentõs fékezés esetén a kutya veszélyt jelent mind az utasok, mind saját maga számára. A legjobb megoldás, ha kutyaketrecet használunk a raktérben, azonban ha ez nem lehetséges, akkor ez a kutyahám jó alternatíva a hátsó ülésen történő utazásra. A heveder könnyen leválasztható a biztonsági övről a rugalmas kialakítás miatt a hám praktikus és hasznos még az autó kívül is, például sétához. A Volvo kutyahám négy méretben kapható. S méret (15 kg alatti kutyáknak), M méret (15–30 kg kutyáknak), L méret (30–55 kg kutyáknak) és XL méret (max 60 kg-os kutyáknak)

A Volvo gyári tartozékok mindig kifejezetten az adott típusokra vannak fejlesztve, így ha ezeket választja, biztos lehet abban, hogy a legjobb minőségű termékekhez jut hozzá ön és négylábú kedvence is.

Ha többet szeretne megtudni, esetleg megtekinteni a kínálatot, akkor a részletekről érdeklődjön a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésében.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!