Volvo Galéria Magazin

Tévhit, hogy a márkaszerviz drágább

Régi berögződés, hogy egy márkafüggetlen szervizben olcsóbban javítják az autónkat. Szörcsei Zoltán, a Volvo Galéria Budapest márkaszervizének vezetője, több példa bemutatásával segít abban, hogy tisztán láthassa bárki, a rövidtávon realizált pénzügyi haszon hosszabb távon visszaüthet.

Az a tévhit, hogy a márkafüggetlen szerviz olcsóbb lenne, korábban sem állta meg a helyét, napjainkban pedig már végképp nem. Ez egy olyan sztereotípia, aminek megváltoztatásán nagyon sokat dolgozunk a Volvo Galéria Budapestnél. Az egyik legnagyobb különbség a hozzáértés és a szakmai képzettség. A Volvo Galéria Budapestnél dolgozó szervizes kollégák magas szintű képzéseken és vizsgákon vesznek részt, hogy minden Volvo típushoz értsenek és a szükséges célszerszámokat is tökéletesen tudják használni.

A mai autók egyre bonyolultabbak, egyre több tudást igényelnek. A legkisebb hiba is nagyon sokba kerülhet. A tulajdonosok a Volvo Galéria Budapest márkaszervizben elvégzett javításnál nyugodtak lehetnek, mivel a beszerelt alkatrészek mind garanciálisak. Egy nem hivatalos szerviz nem tud teljeskörű garanciát vállalni minden alkatrészre és javításra. Éppen a napokban találkoztunk egy olyan javítással, amit privát szervizben végeztek el egy Volvo motorján. Mivel nem a gyári megoldásokat alkalmazva hajtották végre a hiba elhárítását, olyan probléma lépett fel, ami miatt a műszaki vizsgán sem mehet át az autó. Már elsőre is egyszerűbb és olcsóbb lett volna, ha hozzánk fordul az ügyfél, mint így, hogy a márkafüggetlen szerviz hibáját is javítani kell és visszaállítani a gyári állapotot.

A gyári alkatrészek lényege az, hogy kifejezetten egy adott típusra tervezik és tökéletesen illeszkedik hozzá, mert nagyon szigorú teszteknek feleltetik meg. Számtalan esetben találkozunk olyan esettel, amikor a hozott pollenszűrő például nem is az adott Volvóba való, így nem tölti be valódi szerepét és ez akár az utasok egészségére is veszélyes lehet. A svéd autógyártó nemrég bevezette a ,,Volvo alkatrész élettartam garancia” szolgáltatását, aminek a lényege az, hogy a márkaszervizben beszerelt alkatrészre, amíg az autó nem vált tulajdonost, addig a kopó-fogyó alkatrészek kivételével minden esetben díjmentes csere garanciát vállalunk. Ez a szolgáltatás egyedülálló a piacon. 

Május 1-től egy rendkívüli akció indul márkaszervizünkben. Az 5 évnél idősebb autók esetében az általunk beszerelt alkatrészekre és motorolajra 20%, míg a 7 évnél idősebb Volvókra 30% kedvezményt biztosítunk. Ez mellett természetesen érvényes lesz az alkatrészekre az előbb említett élettartam garancia is. 

Miért érdemes garancia időn túl is a Volvo Galéria Budapest márkaszervizében javíttatni autóját? Vlogunkban Szörcsei Zoltán a Volvo Galéria Budapest szerviz vezetője mondja el a Volvo Galéria Budapest márkaszervizének előnyeit, valamint mesél a Volvo egyedülálló alkatrész élettartam garanciájáról is.

A jelenlegi pandémiás helyzetben érdemes megemlíteni szervizünk Volvo Valet szolgáltatását is, aminek az a lényege, hogy az applikáció letöltésével akár otthonából megrendelheti hozom-viszem szolgáltatásunkat. Az applikáción keresztül nyomon követhető az autó, láthatja, hogy éppen hol jár a szerviz és az otthona között. Az alkalmazásba feltöltésre kerülnek az autó állapotáról fényképek, így bármilyen sérülésből felmerülő panasz elkerülhető és védi az ügyfél érdekeit. 

Keresse fel bizalommal az egyik legnagyobb budapesti Volvo márkaszervizt a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu
https://www.volvogaleriabudapest.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!