Volvo Galéria Magazin

Volvo Galéria ThorPilla kollekció

A Volvo Galéria Budapest bemutatja a ThorPilla kollekcióját, mely egy limitált szériás autó kollekció, mely kizárólag április 1-én érhető el.

A Volvo Galéria Budapest bemutatja a ThorPilla kollekcióját, melyet angol tudósokkal közösen fejlesztettünk ki azért, hogy az utazások még csodálatosabbak legyenek.

Limitált szériás kollekciónkban az amúgy is számos díjat nyert Thor kalapácsát szimbolizáló lámpákat extra szempillákkal rendelhetitek, mely fantasztikus esztétikája mellett az autók közérzetét is javítja.  

ThorPilla modelljeink körömlakkal színezett hűtőráccsal és többféle exkluzív színben is elérhetőek kizárólag 2021. április 2-ig.

A Volvo Galéria Budapest ezzel a cikkel kíván mindenkinek nagyon vidám Bolondok Napját, reméljük sikerült felvidítanunk Titeket ezekben a szomorkás napokban. A hírünk természetesen csak egy áprilisi tréfa, skandináv luxus autó márkánk továbbra is marad a letisztult, skandináv design mellett. Célunk, hogy autóinkban ülve és azon kívül is Mindenki biztonságban utazzon, a fenntartható fejlődés mellett a környezet számára a lehető legkisebb káros-anyag kibocsátás mellett.

A Volvo Galéria Budapest, mint a legnagyobb magyarországi , gyári tulajdonban lévő Volvo márkereskedés és szerviz továbbra is szeretettelvárja régi és új Ügyfeleit! Forduljon hozzánk bizalommal!Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu
www.volvogaleriabudapest.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!