Volvo Galéria Magazin

Tegye szebbé ön is egy gyermek karácsonyát a Volvo Galéria Budapesttel

A Volvo Galéria Budapest a hagyományoknak megfelelően minden évben kiválaszt egy szervezetet, amelynek támogatást nyújt. Idén a Cseppkő Gyermekotthonra esett a választás, ahol több, mint 200 állami gondozásban élő gyermekről gondoskodnak. Arról, hogy hogyan és meddig tudnak segíteni ügyfeleink az alapítvány gondozásában élőkön, Dankovics Beával a Volvo Galéria marketing vezetőjével beszélgetett Jakupcsek Gabriella autószalonunk márkanagykövete.

Karácsonykor az emberek egy picit megenyhülnek, és talán még az is szívesen adakozik, akinek egyébként nem jutna eszébe. A Volvo Galéria Budapest minden évben kiválaszt egy alapítványt, akinek segít. Idén melyik lesz ez az alapítvány?

Idén a Cseppkő Gyermekotthonnak gyűjtjük és adjuk az adományainkat. Az otthonban kétéves kortól egészen fiatal felnőtt korig vannak gyerekek, ezáltal bármit szívesen fogadunk. Állami gondoskodásban élő gyermekekről van szó, tehát tényleg mindennek van helye. Azt mindig hozzátesszük, hogy nem a felesleges dolgokat várjuk, hanem olyan használható, jó állapotú, szép dolgokat, amiket a mi gyerekeink is szívesen elfogadnának, de olyanokat is, amikre nekünk nincs szükségünk, de lehet, hogy másnak nagyon jól jön. 

Ez lehet, akár egy olyan technikai eszköz ugye, amiből minden lakásban van, jó esetben több is, amit már nem használunk, de lehet, hogy máshol lenne például helye. Meddig és hova érkezzenek az ajándékok?

Egészen december 20-áig várjuk az adományokat, itt a Volvo Galéria Budapest karácsonyfája alatt fogjuk elhelyezni. A szállításban is tudunk esetlegesen segíteni, hogyha valakinek ez probléma. Pár éve valaki egy biciklit szeretett volna adni és nem tudta elhozni akkor is segítettünk a szállításban, vagy ha nagyobb mennyiségű adományt nem tud behozni valaki a kollégáink segítségével biztosan megoldjuk, ha kérik tőlünk.

 Hány gyerek van itt körülbelül ebben az alapítványban?

– 200 a csecsemő korútól a fiatal felnőttig. Itt lesz az alapítvány vezetője is a karácsonyi ünnepségünkön, amikor átadjuk nekik az ajándékok egy részét, így az ügyfeleink láthatják is,  hogy hova kerül az ajándék. Ez számunkra mindig fontos, hogy be is mutassuk az adott szervezetet, mert sok emberben van bizalmatlanság. Ez fontos része a jótékonysági munkánknak.

Az adomány lehet, akár tartós élelmiszer is?

Szoktunk tartós élelmiszert is kapni, annak is van helye természetesen, egy ilyen szervezetnél. Volt, hogy zöldséget, gyümölcsöt kaptunk, mert az ügyfelünknek ez vágott az üzleti profiljába, de tényleg szinte mindent szívesen fogadunk.

Mettől meddig várjátok az adományokat?

Gyakorlatilag mostantól egészen december 20-ig várjuk a felajánlásokat a Volvo Galéria Budapest karácsonyfája alá. Higgyék el, jó helyre fognak kerülni. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!