Volvo Galéria Magazin

Jakupcsek Gabriella megtalálta a tökéletes útitársat

Jakupcsek Gabriella már évek óta a Volvo Galéria Budapest márka nagykövete és idáig egy tűzpiros XC40-el járta az utakat. A típus annyira bevált neki, hogy két év után ismét úgy döntött, a forma marad és csak a szín változik. Jakupcsek Gabriellát kérdeztük arról, miért ragaszkodik az XC40-hez és milyen kalandjai voltak Volvo-jával az elmúlt években.

Ennyire bevált neked az XC40, vagy miért választottad ismét ezt a típust?

Nekem nagyon bevált, mert pont az a méret, amivel kényelmesen lehet utazni, tudom vele a gyerekeket szállítani, meg pakolni is lehet benne jócskán, de a városban még nőként is könnyen tudok vele manőverezni. Nekem tökéletes, mivel közlekedni és parkolni is kényelmesen lehet vele és én nagyon sokat közlekedem a városban. A másik fontos szempont, hogy az autó elektromos töltése tudja azt a hatótávot, ami nekem elég egy napra a városban, és így nagyon gazdaságos is. Ami most mégis újdonság, a szín és az új típusú gumik, amik négyévszakosak lesznek. 

Mik voltak az előző XC40-el a legszebb közös élményeid?

Minden autó nevet kap tőlünk, ez is mutatja, hogy igazi családtag nálunk. Piroskával nagyon sokat jártunk külföldön, mert a Covid idején sokat ültünk otthon és, amint vége lett, egyből elmentük a tengerhez, de a hegyekben is ki lett próbálva számtalan alkalommal. Nekem nagyon fontos, hogy a hegyekben is magabiztosan tudjon közlekedni az autóm. Nem mellesleg én is egy hegyen lakom, így nem csak az utazások alkalmával van kitéve erős igénybevételnek, hanem a mindennapokban is. Nagyon szép közös útjaink voltak. Biztos mindenki úgy van vele, hogy mikor néz egy fényképalbumot akkor rájön, hogy bizonyos autók bizonyos élményekhez köthetőek, más autók pedig más túrákhoz. Piroska nagyon jó társunk volt az elmúlt években a kalandjainkban, de az idei téltől, már egy új autó lesz a biztonságot jelentő kísérőnk utazásaink alkalmával. 

Mi a fő oka annak, hogy nem váltottál típust? 

Én az az ember vagyok, aki nem szereti a kirívó dolgokat, sem a ruházkodásban, sem az autók esetében. Nem státusz szimbólumként tekintek az autóra, de abban a tekintetben nagyok az elvárásaim, hogy az autóm olyan biztonságérzetet és olyan életérzést adjon, amiben én is élem a hétköznapjaimat. Szerintem egy márkának is van hitvallása, nekem is van, és nem véletlen az, hogy én a Volvo mellett tettem le a voksomat, ami számomra a biztonság, a megbízhatóság és a komfortosság. Nem szeretem a hivalkodást és nem szeretem azt, ha valaki öncélúan vásárol autót, hogy mások azt lássák, hogy én ezt is meg tudom vásárolni. Funkcionálisan az XC40 egy szuper autó és mindenben illeszkedik az én életritmusomhoz és hitvallásomhoz. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!