Volvo Galéria Magazin

Rendkívüli akció a Volvo gyári tartozékaira

Minden családos ember tudja, hogy a gyerekülés és a gyerek biztonsága nem kompromisszum kérdése. Ezt a Volvo is így gondolja, ezért fejlesztettek minden korosztály számára tökéletes védelmet nyújtó gyereküléseket, amelyek teljesen kompatibilisek a márkánk gépjárműveivel és még a kinézetük is tökéletesen illeszkedik a kifinomult svéd eleganciához. Az ülésekre és más kiegészítőkre is rendkívüli akció van most a Volvo Galéria Budapestnél, többek között erről kérdeztük Ferencz Gergőt, a Volvo Galéria értékesítési munkatársát. 

Milyen típusú gyereküléseket forgalmaz a Volvo?

Többféle gyerekülés érhető el nálunk. Mindegyiknél meg van határozva, hogy milyen korban ajánljuk, de amikor az ügyfelek választás előtt állnak, akkor természetesen segítünk, mert a gyerekek fejlődése nagyon eltérő lehet. Magasság és súly alapján is eltérő ülés lehet a megfelelő. Saját tapasztalatból kiindulva, elég nagynövésű gyerekeim vannak és amikor egy menetiránynak visszafelé beállított ülésbe akartuk tenni őket, akkor már nem volt nekik megfelelő és át kellett ültetni őket, hiába nem érték még el az ajánlott kort az üléshez. A Volvo egészen a csecsemő kortól végig követi az ülés magasítóig a gyerekek fejlődését. Van egy olyan ülésünk is, aminek van ülés magasítója és hozzá háttámlát is tudunk adni, tehát ott, ha már nem szükséges, akkor a támlát el lehet hagyni és itt kerül képbe az integrált gyerekülés, ami a két hátsó ülésbe van beintegrálva és ha szükséges használjuk, ha nem, akkor visszanyomjuk. 

Miben különlegesek a Volvo saját gyártású gyerekülései?

A legfontosabb, hogy úgy alakítják ki őket, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsák a gyerekek számára, de mégis odafigyeltek a tervezők a designra is. Megfelelnek annak az elvárásnak, hogy ha mondjuk három gyerek van a családban, van egy gyerekülés konfigurátorunk, ahol ki lehet választani az adott modellt és a hátsó ülésre egy „fogd és húzd” technikával be lehet húzni, hogy milyen ülések lesznek kompatibilisek az autónkba és mi fog elférni egymás mellett. Az ülések annyira sikeresek és népszerűek, hogy más autómárkákat használó vevők is előszeretettel választják, akár a német prémium autók esetében is. Jelenleg 5-10 különböző ülés közül válogathatnak a vásárlók. 

Mennyire praktikusak az ülések?

Szintén saját tapasztalatból mondhatom, hogy a gyerekek nagyon szeretik. A vásárlók pedig azért szeretik, mert praktikusak és könnyen beszerelhetőek az autókba. Az isofixhez nem a fix merev rudat kell kihúzni, hanem egy rugalmasabb rögzítő áll rendelkezésre, amivel könnyebben variálható az ülés. 

Milyen akcióval vásárolhatnak most kiegészítőket a vevők?

Majdnem minden kiegészítőt, így például a kerékpártartókat, kereszttartó rudakat, tetőcsomagtartókat, gyereküléseket, töltőkábeleket egytől-egyig 20%-os kedvezménnyel kínáljuk. Május 13-tól augusztus 31-ig tart az akciónk. Érdemes körülnézni a Volvo Galéria Budapest webshopjában, de akár a bemutatóterünkbe is be lehet térni és személyesen megtekinteni az említett tartozékokat, kiegészítőket. Tartozék csomagjainkról pedig a weboldalunkon tájékozódhatnak.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!