Volvo Galéria Magazin

NEW WORLD IN ART képzőművészeti alkotóközösség kiállítása a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél a svéd remekművek mellett számos hazai művész páratlan alkotását is megtekinthették látogatóink az elmúlt évek során. Idén is folytatjuk hagyományunkat és hónapról-hónapra új hazai művészeknek biztosítunk lehetőséget, hogy alkotásaikat megmutathassák a nagyközönség számára. Mi így kívánjuk támogatni a hazai művészetet már több, mint 20 éve. Novembertől NEW WORLD IN ART képzőművészeti alkotóközösség kiállítását tekinthetik meg Nálunk.

NEW WORLD IN ART egy képzőművészeti alkotó csoport. Tagjai az ország különböző részein élnek és alkotnak. A csoport tagjai kiállításokon találkoztak és így alakult ki egy baráti-művészeti társaság.

Az alkotók többféle technikával és stílusban dolgoznak, a művek között látható akvarellel, akrillal, olajjal, pasztellal és szénnel készült alkotás, de még textilkép és fotóművészet is. 

A kiállításon kiállított képek megvásárolhatóak és 2022. november 4. és 2022. december 31. között tekinthetők meg a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében.

Képzőművészek: Bolla Márta, Illes Krisztina, Fent Győző, Hadar Tímea, Váradi Klára, T. Violányi Mimi, Orestyákné Pintér Györgyi

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A művészetünk a Tiéd is!

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!