Volvo Galéria Magazin

Nem elég a hely az autóban nyaraláskor? Nem gond!

Bár a Volvo-k csomagterei híresen könnyen pakolhatóak és tágasak, mégis előfordulhat egy nagyobb családi nyaralás alkalmával, hogy kevés a hely és csak gyűlnek a csomagok. A problémára van megoldás, hogy mi, arról a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadóját, Barna Tamást kérdeztük. 

Mi a teendőnk, ha már nincs hova tenni a csomagokat egy utazáskor?

Egyszerű. Rendelni kell egy akciós tetőboxot a Volvo Galéria Budapestnél. Ezt megteheti bárki személyesen, telefonon, esetleg online is a Volvo Galéria Budapest webáruházában. A megfelelő típus és méret kiválasztásában pedig nagyon szívesen segítenek a Volvo Galéria Budapest munkatársai. A jelenlegi helyzetben a kereslet jelentősen megugrott, mert az emberek az autós utazásokat inkább preferálják a repülős utakkal szemben, ezáltal sokkal többen vállalnak nagyobb távokat sok csomaggal, mint korábban. De nem szabad elfelejteni, hogy ezek a tetőcsomagtartók nem csak ilyenkor nyáron lehetnek nagyon hasznosak, mert akár egy téli síelés alkalmával is jelentősen megkönnyíthetik a dolgunkat. Most mindenképpen érdemes ajánlatot kérni, mert akár 100.000 Forint kedvezményt is kaphat, aki a Volvo Galéria Budapestnél választ gyári tetőcsomagtartót. 

Miben különböznek a választható tetőboxok?

Alapesetben 2 félét különböztetünk meg, amelyek designban egyformák, de méretben eltérnek egymástól. Jelenleg kapható egy harmadik is, ami egyedi Volvo tervezésű, a letisztult svéd eleganciának megfelelően került kialakításra, méretében ez a kisebb verziónak felel meg, viszont kialakításában páratlan. 

Miért érdemesebb a gyári tetőboxot választani az utángyártottakhoz képest?

Mint minden gyári tartozék esetében, a tetőboxoknál is igaz az, hogy a márka saját mérnökei fejlesztik kifejezetten a Volvo modellekhez, így elmondható róluk, hogy nem csupán funkciójukat illetően, hanem designban is tökéletesen illeszkednek a svéd gyártó autóihoz. Emellett a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy az autókhoz hasonlóan a kiegészítők választásakor is prémium minőséget kapnak. A készítők nagyon figyeltek a minőség mellett a praktikusságra is. Például mindkét oldalon nyithatóak a boxok és könnyen felszerelhetőek. 

Mennyire egyedi ez a mostani akció?

Időszakosak az ehhez hasonló gyári kedvezmények és régen volt már példa ekkora engedményre. Ha azt nézzük, hogy a design tetőcsomagtartóra 100.000 Forint az engedmény, akkor szerintem mindenképpen érdemes kihasználni ezt a lehetőséget. 

Kiknek ajánlanád ezt a lehetőséget?

Azoknak mindenképpen, akik kisebb méretű Volvo-t használnak. De az élet is hozhat olyan változást, hogy bővül a család vagy akár négylábú házikedvenc is képbe kerülhet. De azoknak is nagyon hasznos lehet, aki például egy hét személyes Volvo XC90—et vezetnek és a hatalmas család mellett már kevés hely jut a csomagoknak lényegében kihagyhatatlan lehetőség. 

Aktuális tetőbox akciónkról a Volvo Galéria Budapestnél az alábbi linken tudhat meg további információkat: https://www.volvogaleriabudapest.hu/ajanlatok/akcios-tartozekok/volvo-tetobox-csomag-extra-kedvezmennyel/

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!