Volvo Galéria Magazin

Rendkívüli tartozék akció a Volvo Galéria Budapestnél

Már egy ideje tart, de még elérhető a Volvo Galéria Budapestnél a tavaszi-nyári tartozék akció. Arról, hogy milyen tartozékok kerültek be az akcióba, és miért érdemes most válogatni a gyári lehetőségek közül, Barna Tamást a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadóját kérdeztük. 

Milyen tartozékok kerültek be a kedvezményes körbe?

Ahogy a nevében is szerepel elsősorban olyan termékek, amelyeket szezonálisan most tudnak leginkább kihasználni az ügyfeleink. Ilyen például az akár 4 kerékpár tárolására és szállítására is alkalmas, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó is.

A jelenleg akciós tetőboxokhoz elengedhetetlen kereszttartó rudak is szerepelnek az akciós listában, így lényegében, aki ilyen bővítést tervez, most minden elemét áron alul szerezheti be. Az utazás előtt állók és a nagycsaládosok nagy örömére, a gyerekülések és az ülés magasítók is kedvezményesek, de a lista nagyon hosszú, érdemes megtekinteni a Volvo Galéria Budapest weboldalán: https://www.volvogaleriabudapest.hu/ajanlatok/akcios-tartozekok/2021-tavasz-nyari-tartozek-akcio/

Meddig tart a kedvezményes időszak és milyen az ügyfelek részéről a fogadtatás?

A kerékpártartók és az autókra szerelhető vonóhorog nagyon népszerűek az akció keretében, de olyan általános kiegészítők közül is sokan válogatnak, mint a csomagtértálca vagy a gumiszőnyegek. Bátran kijelenthetem, hogy nagy az érdeklődés. Augusztus 31-ig van lehetősége bárkinek arra, hogy válogasson a jobbnál-jobb ajánlatok közül, és szerintem érdemes is megtenni. A tartozékok mindegyike a legmagasabb minőségű gyári szempontok alapján készültek és most egy utángyártott kiegészítő áráért elérhetőek. Aki szeretné megtekinteni őket, az a Volvo Galéria Budapest szalonjában megteheti, ahol az értékesítő kollégák segítenek a választásban és a rendelésben is. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!