Volvo Galéria Magazin

Négy kerékről két kerékre a Volvo Galéria Budapesttel

Bár a koronavírus miatti korlátozásokat Európa szerte enyhítették már, így számos országba elutazhatunk, mégis a belföldi turizmus és a hazai körutak a legnépszerűbbek az idén. Ennek köszönhetően eddig soha nem látott igény van az aktív kikapcsolódásra, ehhez nyújt segítséget a Volvo Galéria Budapest kerékpártartó bérlő szolgáltatása is, ami Ferencz Gergő értékesítési szakember szerint hasznosabb, mint elsőre gondolnánk. 

Kik a célcsoportja a kerékpártartó bérlés szolgáltatásnak?

A legkézenfekvőbb azok számára, akiknek nincs helyük arra, hogy tároljanak egy ilyen nagyobb tartozékot, vagy nem rendszeres felhasználók, hanem csak egy-egy utazáshoz vennék igénybe. A nálunk bérelhető Volvo gyári kerékpártartóval, akár 3 bicikli is szállítható csak egy vonóhorogra van hozzá szükség, így akár egy egész család tud hódolni kedvenc szabadidős tevékenységének. Azoknak is tökéletes választás a bérlés, akik nem akarnak egyben egy nagyobb összeget invesztálni az eszköz megvásárlására, mégis minőségi kerékpártartót szeretnének használni. A szabad kapacitásról az ügyfelek, akár telefonon is érdeklődhetnek és érdemes is, hogy biztosan legyen szabad tartó számukra az adott időszakra. Ezt követően be kell jönni a Volvo Galéria Budapest autószalonjába és egy rövid bérleti szerződés aláírásával már el is vihető a kerékpártartó. 

Milyen időtartamra lehet bérelni?

A szolgáltatás napi díjas és már akár 1 napra is kibérelhető, nincs különbség a szezonok között, ez mindig megegyezik. A kölcsönzés díja 5000 Ft+Áfa. A legjellemzőbb, hogy péntektől hétfőig bérlik ki az ügyfelek. Egyelőre csak a normál kerékpárokhoz tartozó eszközt lehet nálunk bérelni, az elektromos kerékpárokhoz egy speciális tartóra van szükség, amit vásárolni lehet nálunk, de bérelni még nem.  Remek lehetőség azok számára egyébként, akik meg szeretnék vásárolni, de előtte kipróbálnák, hogyan működik a gyári kerékpártartó, de nem árulok el azzal sem nagy titkot, hogy nem csak a Volvo tulajdonosok használják, vagy használhatják. Rendszeresen vásárolnak és bérelnek tőlünk más autómárkákat preferáló ügyfelek is, mert igazán jó minőségű kiegészítőről van szó. Amennyiben van rá igény, a szervizes kollégáink segítenek felszerelni is, hogy az ügyfeleknek már ezzel se kelljen foglalkoznia. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!