Volvo Galéria Magazin

Nagy Kálmán Kiállítása a Volvo Galériában

A Volvo Galéria Budapestnél a svéd remekművek mellett számos hazai művész páratlan alkotását is megtekinthették látogatóink az elmúlt évek során. Idén is folytatjuk hagyományunkat és hónapról-hónapra új hazai művészeknek biztosítunk lehetőséget, hogy alkotásaikat megmutathassák a nagyközönség számára. Mi így kívánjuk támogatni a hazai művészetet már több, mint 20 éve. Szeptemberben Nagy Kálmán festőművész kiállítását tekinthetik meg Nálunk.

Nagy Kálmán 1956-ban született Baján. A III. Béla Gimnáziumban érettségizett, majd a Pécsi Tanárképző Főiskolán szerezett diplomát. 1985-től él Zalaegerszegen és szabadúszóként alkot.

1989 óta tagja a Zalaegerszegi Képző- és Iparművészek Egyesületének, 1995 óta a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének (MAOE), 2020 óta pedig a párizsi festők egyesületének (Artistes de Ménilmontant). 2022-ben Budapestre költözött, és felvételt nyert a Fine Arts Capital Művészeti Egyesületbe.

Munkái főként az absztrakt festészet világát keverik figuratív elemekkel, valamint számos festményemet a víz motívuma inspirálta . A kiállított képek megvásárolhatók.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!