Volvo Galéria Magazin

Kihagyhatatlan kedvezmény a Volvo Galéria Budapestnél!

Exkluzív kedvezménnyel indította a márciust a Volvo Galéria Budapest. Az egyedi akciónak köszönhetően a Volvo Selekt használt autók, akár 2.020.000-Ft kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Volvo Galériánál. Jelenleg 70 autó közül válogathatnak az érdeklődők, de hogy miért különleges ez az ajánlat és mit jelent valójában Volvo Selekt használt autót vásárolni, arról Propszt Balázzsal, a Volvo Galéria Budapest használt autó értékesítési managerével beszélgettünk. 

Milyen kedvezményeket tartalmaz ez az akció?

Most márciusban indítottunk egy kampányt a Volvo Selekt használt autó programon belül, aminek az a lényege, hogy 2020-ban akár 2.020.000-Ft árengedményt is tudunk biztosítani a használt autóinkra. 

Mitől különlegesek a Volvo Selektben megvásárolható használt autók?

A Volvo Selekt garancia arra, hogy minőségi és megbízható használt autót vásárol valaki. Minden gépjármű egy 100 pontos átvizsgáláson esik át. Csak olyan autók kerülhetnek ebbe a programba, amelyek le vannak szervizelve és kifogástalan állapotban vannak. Nagyon fontos, hogy minden Volvo Selekt autó garanciális, adott esetben ez lehet akár 2 év is. Szintén megkötés, hogy az autók nem lehetnek 5 évnél idősebbek és maximum 150 ezer kilométer lehet a futásteljesítményük. Ettől eltérő esetben nem vehetnek részt a programban. 

Arra is van lehetőség, hogy beszámítsa a Volvo Galéria Budapest az ügyfél már meglévő Volvo-ját?

Természetesen igen. Ennek az alapfeltétele az, hogy készítünk egy műszaki állapotfelmérést, aminek segítségével a kollégáink megvizsgálják, hogy a beszámításra kerülő gépkocsi milyen állapotban van. Az átvizsgálást követően pedig beszámítási árat adunk. Nyilván az a cél, hogy meg tudjunk egyezni az ügyfeleinkkel, mindig erre törekszünk.

Mindig nagy félelem, ha az ember használt autót vesz. A Volvo Selekt megoldás a bizalmatlanabb ügyfeleknek is?

Igen mindig vannak sztereotípiák, így a használt autókkal szemben is. De az összes ilyen módon értékesített autó frissen szervizelve, korának megfelelő tökéletes állapotban kerül átadásra a vásárlóknak, ennél nagyobb biztonság nehezen elképzelhető. Nagyon jó szakembereink vannak, akik rendelkeznek a szükséges felkészültséggel és szaktudással ahhoz, hogy az ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk. Ez most egy egyszeri és kihagyhatatlan lehetőség. Március közepéig olyan akcióval vehetik meg tökéletes használt autóikat a vásárlók, ami nagyon ritka. Aki most gondolkodik vásárlásban, annak mindenképpen érdemes körülnéznie a kínálatunkban. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!