Volvo Galéria Magazin

Játsszon a Volvo Galéria Budapesttel

Az új helyzet új ötleteket és új kedvezményeket szül. Így történhetett meg az is, hogy a járványhelyzet idején a Volvo Galéria Budapest csapata új kreatív ötlettel várja a vásárlókat, akik nem akarnak lemaradni álmaik Volvo-járól. 

Milyen új kedvezménnyel várja a Volvo Galéria Budapest a minőségi használtautó vásárlókat?

Nem is pontosan akciónak nevezném az új kezdeményezésünket, hanem inkább egyfajta játéknak, illetve lehetőségnek arra, hogy az ügyfeleink ajánlatokat tegyenek a nekik szimpatikus autókra és a veszélyhelyzetre való tekintettel mindezt a lehető legnagyobb biztonságban, az otthonukból tegyék meg. Amennyiben találkoznak az elképzelések és olyan áron licitál az ügyfél, ami egyezik a Volvo Galéria Budapest elképzeléseivel, akkor egy mind két fél számára előnyös üzlet jöhet lére. 

Mit kell tennie annak, aki játszani szeretne bármelyik autó megszerzéséért?

A weboldalunkon megtalálható az akció, ahol válogathatnak az ügyfelek az autók között és lehetőségük van licitet tenni minden gépjárműre. Ezeket a liciteket mi megkapjuk email-ben és ezt követően fel tudjuk venni a kapcsolatot az ügyfelekkel. Az ajánlatokból, vagyis a licitekből, azért már sejthető, hogy mennyire állnak közel a Volvo Galéria Budapest és az ügyfél elképzelései egymáshoz. 

VOLVO Selekt – Licitre fel! – www.volvogaleriabudapest.hu

Milyen autók vesznek részt az akcióban?

Minden használtautónk bekerült az ajánlatba, így aki már korábban is nézegette valamelyik kocsit az oldalon, vagy az autószalonunkban, annak most érdemes ajánlatot tennie. A kínálatunkban jelen pillanatban közel 70 autó közül válogathatnak az ügyfelek. 

Mivel több ez az ajánlat a korábbi akcióknál?

Azt gondolom, hogy a digitalizáció előretörésével, akár csak magamból is kiindulva, nagyon sokat vásárolok az interneten, sok esetben licitálok is oldalakon bizonyos termékekre. Ez az eljárás nem csak itthon működik és nyer egyre nagyobb teret magának, hanem nemzetközi szinten is egyre népszerűbb. Ez a fajta játékosvásárlás több élvezetet nyújt, mint amikor simán bemegyünk a boltba, vagy az autószalonba és kisétálunk a kinézett termékkel. Innen jött az ötlet, hogy a jelenlegi helyzetben kézenfekvő lenne átültetni ezt az autóvásárlás területére is, ha már nehezebben, vagy kevésbé szívesen mozdulnak ki az emberek otthonról. 

Mire számíthat az, aki ezek közül az autók közül választ?

Csak és kizárólag kiváló minőségű Volvo Selekt autókra lehet licitálni, amelyek koruknak és futásteljesítményüknek megfelelő, tökéletes állapotban vannak. Aki ezek közül az autók közül választ az biztos, hogy nem fog csalódni. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!