Volvo Galéria Magazin

Folyamatos akciók a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapest folyamatos akciókkal várja ügyfeleit, amelyeket érdemes hónapról-hónapra, de akár hétről-hétre nyomon követni. Vannak állandó kedvezmények, amik hosszú ideje érvényben vannak, és vannak időszakos akciók is. Propszt Gáborral, a Volvo Galéria Budapest flottaértékesítési tanácsadójával jártunk utána, hogy jelenleg milyen kedvezmények közül válogathatnak az ügyfelek, és hogyan vásárolhatják meg a legjobb árú és minőségű új Volvo típusú gépkocsijukat a Volvo Galéria Budapestnél. 

Milyen érvényben lévő akciók várják nálatok az ügyfeleket?

Van állandó akciónk, ilyen például a kamarai tagsági akció. Mindenkinek, aki rendelkezik orvos kamarai, ügyvéd vagy gyógyszerész kamarai tagsággal, azok számára 13% kedvezményt biztosítunk a listaárból. Itt fontos leszögezni, hogy ez minden modellre érvényes, mert vannak olyan kedvezmények, amik bizonyos modellekre nem érvényesíthetőek. Van egy érvényben lévő raktári akciónk: 41 db olyan autónk van jelenleg, amiknek az esetében nem kell hosszú várakozási idővel számolni, ezekre a kamarai akció mellett, az üzleti ügyfeleknek Business akció érhető el. A Business kedvezmény olyan autókra érvényes, amelyek már legalább 3 éve megjelentek és kaphatóak, ilyen lett idén az XC60, korábban az XC90 és V90, de most kampány jelleggel áprilistól július végéig kiterjesztettük az S60, a V60 és a V60 Cross Country modellekre is. Itt ugyanúgy, mint a kamarai tagság esetében, 13% kedvezményt biztosítunk a listaárból az üzleti ügyfelek számára. Az S90/V90 modelleinkre rendkívüli akció van jelenleg érvényben: magánszemélyeknek 12%, az üzleti ügyfeleknek 15%, míg a flotta partnereink számára 18%-kal kedvezőbb árat biztosítunk, annak ellenére, hogy ezek az autók épp nemrégiben estek át ráncfelvarráson. A tartozékoknál is komoly kedvezményeink vannak, érdemes utána nézni a www.volvogaleriabudapest.hu oldalon, mert szinte minden típushoz készítettünk összevont akciókat és így 10-20%-al olcsóbban is hozzájuthatnak az ügyfelek. 

Vannak szolgáltatási akciók is?

Természetesen igen. Most például a Volvo S90/V90 és XC90 modellekhez a gyári garancia mellé plusz 2 év kiterjesztett garanciát adunk. Így 2+2 év garancia van ezekre a modellekre. A többi típusnál a plusz 2 év garancia most a teljes ár egyharmadáért vásárolható meg.

Mit kell tennie annak, aki most akar vásárolni Volvo-t?

A Volvo Galéria Budapest bemutatóterme nyitva van minden hétköznap délután három óráig, így akár személyesen is érdeklődhetnek az ügyfelek. De azok számára is van lehetőség érdeklődni és vásárolni is, akik nem akarnak személyesen befáradni. Telefonon és e-mailen bármikor elérhetőek vagyunk, de adott esetben videó híváson, akár Skype-on keresztül is fel tudják venni értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot az ügyfelek. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!