Volvo Galéria Magazin

Fruzsinart kiállítás a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél a svéd remekművek mellett számos hazai művész páratlan alkotását is megtekinthették látogatóink az elmúlt évek során. Idén is folytatjuk hagyományunkat és hónapról-hónapra új hazai művészeknek biztosítunk lehetőséget, hogy alkotásaikat megmutathassák a nagyközönség számára. Mi így kívánjuk támogatni a hazai művészetet már több, mint 20 éve. Januárban és Februárban Fruzsinart kiállítását tekinthetik meg Nálunk.

Fruzsinartról

Sok évvel ezelőtt grafittal és faszénnel rajzoltam portrékat, majd pár évvel ezelőtt erős vágyat éreztem arra, hogy képeket fessek. Élvezem a festészetet önállóan felfedezni, eddigi tudásom kizárólag ösztönösségen, illetve az autodidakta módon elsajátítottakon alapul.

Absztrakt festményeket készítek, olaj-, illetve akril festékkel dolgozom. Nem követek egy irányzatot sem, szeretem kipróbálni magam többféle stílusban. Kedvenc színeimen kívül, mely a vörös és fekete, a különböző energiát sugárzó színeken, illetve azok formába öntésén keresztül fejezem ki magam.

Képeimmel szeretném a szemlélőt megállítani egy pillanatra, kizökkenteni a racionalitás világából és elvinni lelkem azon szegletébe, ahol megmutathatom képzeletem kivetülését.
Előbbiekkel a célom érzések kiváltása, a szemlélő fantáziájának szabadon engedése, hangulatok ébresztése, a képeken a „mindig valami új” felfedezésének öröme, legyen szó kiállításról, vagy egy kép új otthonba való kerüléséről.

A szabadság az egyik legfontosabb dolog az életemben. A festés pedig számomra a végtelen szabadságot jelenti, melyben megkötések, elvárások és idő nélkül létezem.

A Jancsó Art Gallery „Moho” sapiens pályázata kapcsán kiállították a „Klímaváltozás” c. képemet a K11 Művészeti és Kulturális Központban.

Fruzsinart elérhetősége:

fruzsinart.hu

 fruzsinart@gmail.com    

@fruzsinart.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!