Volvo Galéria Magazin

Egy Volvo tetején akciózott Ed Sheeran

Ed Sheeran azután mászott fel az utca közepén egy Volvo tetejére, hogy a New York-i esküdtszék úgy döntött, hogy nem lopta el Marvin Gaye – Thinking out loud 2014-es slágerének egy részét,és ezzel lezárta a szerzői jogok megsértése kapcsán ellene folyó pert.

A felvételen jól látszik, hogy a brit szupersztárt tömeg állja körbe, ezért kénytelen volt felmászni egy autó tetejére, ami egészen véletlenül egy Volvo SUV volt, de megnyugtatta a közönséget, hogy ez a saját autójuk, így ne aggódjon senki. Mindenesetre az jól látszik a videón, hogy a svéd acél a rögtönzött koncert közben is helytállt.  A döntést követően Sheeran azt nyilatkozta, hogy a bíróság döntésének hála sikerült megvédeni a dalszerzők kreativitását az Egyesült Államokban és világszerte egyaránt.

A világsztár ugyanakkor hozzátette, hogy nagyon frusztráló az, hogy az ehhez hasonló követelések egyáltalán odáig jutnak, hogy az előadókat és a dalszerzőket bíróság elé állítják. A négyszeres Grammy-díjas előadó hozzátette: az elmúlt nyolc évet azzal töltöttük, hogy két dalról beszélünk, drámai módon eltérő szövegekkel, dallamokkal és négy akkorddal, amelyek szintén különbözőek, és a dalszerzők mindennap használják a világ minden táján. Ugyanakkor feltétlenül szükségünk van megbízható személyekre,valódi szakértőkre, akik támogatják a szerzői jogok védelmének folyamatát.

Ami biztos, hogy Ed Sheeran nem csak csodás dalszerző, de ha autót kell választani, akkor azt is jó ízléssel teszi.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!