Volvo Galéria Magazin

Egy életre szóló élmény volt a Volvo Galéria Budapestnél dolgozni

Priszler Zoltán, egykori kollégánk, ma már a zöld jövőt építi, de ezzel nem hazudtolja meg korábbi önmagát sem, hiszen a Volvo is egy tisztább élhetőbb szebb jövőért dolgozik. Zoli a mai napig jó viszonyt ápol a Volvo Galéria Budapestnél dolgozó csapattal.

Milyen emlékek kötnek téged a Volvo Galéria Budapesthez?

Mondhatnám, hogy csak jó emlékeim vannak. Tényleg nagyon szerettem itt dolgozni. Még nagyon az elején kerültem ide 2000-ben, amikor nyitott a Volvo Galéria. Akkor találták ki Svédországban ezt az új koncepciót, hogy egy ilyen egészen ügyfélközpontú értékesítésen keresztül adják el az autókat. Akkoriban 10-en voltunk még csak, ennek köszönhetően könnyen összekovácsolódtunk és igazi csapattá értünk. 16 évig dolgoztam itt, az életem meghatározó része lett a Volvo Galéria, ráadásul nekem lényegében ez volt a legelső munkahelyem. 24 évesen beléptem az ajtón még gyerekként, és 4 éve már felnőtt férfiként távoztam innen. Mind a mai napig remek kapcsolatot ápolok az egykori kollégáimmal, és a márkától se nagyon tudok elszakadni. 

Minek köszönhető szerinted a Volvo Galéria Budapest sikere?

Az itt dolgozó kollégák összeszokottsága egy jól működő gépezetet alkot, így az ügyfelek érzik, hogy jó kezekben vannak és minőségi szolgáltatásokat kapnak. A Volvo-t, mint márkát és a hozzá való ragaszkodásom meg sem kell magyarázni, ezért van, hogy a mai napig kettő is áll otthon a garázsban. Nálam igaz a mondás, amit a Volvo szlogenként is használt, hogy Volvo for life. 

Miben más szerinted a Volvo Galéria Budapest, mint más márkakereskedések?

Abban, amiben munkahelynek is már az volt. Amikor beléptem ide, akkor nem úgy érkeztem, hogy már megint egy hétfő, a francba be kell jönni dolgozni és ha megláttam egy ügyfelet nem keseredtem el, hogy megint dolgozni kell. A hozzáállás és a környezet is olyan volt, hogy ide jó volt tartozni munkatársként és ügyfélként egyaránt. Sajnos Magyarországon ez többnyire nem így van és ez nagyon érződik. 

Mi a kedvenc élményed az itt töltött 16 évből?

Több időt töltöttem itt a csapattal, mint a saját családommal abban a 16 évben. Rengeteg jó emlékem van a közös másfél évtizedről. Az egyik kedvencem az első közös utazásunk volt. Még csak egy hónapja dolgoztunk itt, amikor az egész csapatot felültették egy repülőre és elvittek minket Montreux-be, a legújabb S60-as bemutatójára. Egy csodaszép szállodában szállásoltak el minket, ott várt ránk 30 db friss és ropogós S60-as. Voltunk tesztvezetésen, és számtalan remek programot is szerveztek nekünk. Erre míg élek emlékezni fogok. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!