Volvo Galéria Magazin

A Volvo egy második szerelem az életemben

A Volvo Galéria Budapest 20 évvel ezelőtti nyitásánál dolgozó kollégák közül van olyan is, aki bár már nem a csapat tagjaként dolgozik, de a Volvo-tól nem sikerült elszakadnia. Somodi Tamás, az importőr munkatársa lett, és napi szinten kapcsolatban van azóta is a Volvo Galériában dolgozó kollégákkal. 

Mit jelentett számodra a Volvo Galéria Budapestnél dolgozni?

Tulajdonképpen nekem a második munkahelyem volt a Volvo Galéria Budapest. Kis túlzással ez a kapocs azóta is tart, mert bár 20 év eltelt azóta, hogy 26 évesen először beléptem a Volvo Galéria bemutatótermébe, de a mai napig is helyileg ideköt a munkám. Akkor még nagyon kevés szakmai tapasztalatom volt az autóiparban, korábban az egy másik autó márkának dolgoztam rövid ideig, de akkor nem gondoltam még, hogy ez a terület az életem ilyen meghatározó részévé fog válni. A Volvo-hoz tartozni egyfajta szerelem, egy másik élet a család mellett, mert végül is itt töltjük az életünk nagy részét. 

Véleményed szerint mi a Volvo Galéria Budapest sikerének a titka?

A Galériában dolgozni, a csapathoz tartozni olyan volt, mintha lett volna egy második családja az embernek. A hosszan együtt töltött idő és a közösen átélt élmények jelentősen összekovácsolták a csapatot. Azok, akik a kezdetektől a Galériánál dolgoznak, már egy erős alapot adnak a remek munkához, akikhez később olyan emberek csatlakoztak, akik hozzátettek ehhez minőségben, tovább tudták építeni a minőségi, szakmai munkát. Nem mindegy, hogy a munkavégzést a dolgozók kötelezettségnek élik meg, vagy szeretnek bejárni, szeretik a kollégáikat. Ez a fajta barátság és bajtársiasság teremt olyan légkört, ami az ügyfelekre is átragad. Az elmúlt években olyan marketing munka folyik a háttérben, aminek köszönhetően az ügyfelekhez is eljut az az élmény és üzenet, amit a Volvo Galéria Budapest képvisel, és a kettő együtt nagyon hatékonyan működik. Így a régi hűséges vásárlók mellett egyre többen szavaznak bizalmat a Galéria csapatának. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!