Volvo Galéria Magazin

Csapatépítés felsőfokon a Volvo Galéria Budapesttel

A Volvo Galéria Budapest csapata hosszú évek óta szervez emlékezetes csapatépítőket, ahol az amúgy is családi közösség még inkább össze tud kovácsolódni. A pandémia miatt az elmúlt évben sajnos elmaradtak az ilyen jellegű összejövetelek, de most a Galéria munkatársainak sikerült pótolni az elmaradásokat. A csapatépítőn történtekről Dankovics Beával, a márkakereskedés marketingesével beszélgettünk.

Hová mentetek csapatépítőre és hogyan sikerült?

Másfél éve nem voltunk sehol csapatépítésen, mert a koronavírus-járvány miatt erre nem volt lehetőségünk, ezért kifejezetten jót tett a közösségnek, hogy végre kimozdulhattunk. És ha már megtettük, akkor nem csak szórakoztunk. 2019-ben a Volvo Galéria Budapest elindította az „Egy Volvo. Egy fa. Egy jövő” kezdeményezést, melynek az volt a lényege, hogy minden eladott autónk után ültettünk egy fát egy bölcsőde vagy óvoda udvarán. Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy gyermekeink jövőjét szebbé és zöldebbé tegyük. Ezt a „zöld” gondolatot szerettük volna tovább folytatni, de most a kollégáink bevonásával. Ezért úgy döntöttünk, hogy keresünk egy intézményt, ahol elkel a segítségünk. Így esett a választásunk a nagylóki Csicsergő óvodára-bölcsődére, aminek közös erővel varázsoltuk zöldebbé az udvarát. Negyvenhatan voltunk és elültettünk több, mint 100 bokrot, két fát és még füvesítettünk is egy nagyobb területet. Nagyon büszke vagyok a kollégákra, mert mindenki aktívan kivette részét a munkából. Miután végeztünk, jött a várva várt pihenés és kikapcsolódás. A Volvo Galéria Budapest egyik kedves ügyfelénél vendégeskedtünk Rétimajorban, ahol éppen egy búcsú is zajlott, aminek keretében néhány kollégánk benevezett a helyi a főzőversenyre és az előkelő második helyet meg is szerezték. Isteni bakonyi harcsapaprikást készítettek medvehagymás tócsnival, aminek mindenki a csodájára járt.

Hogy találtatok rá az óvodára, amit sikerült zöldbe borítanotok?

Az előbb említett kedves ügyfelünk, aki vendégül is látott minket, Ő segített nekünk, hogy hol lenne szükség segítségre és a helyiek nagyon-nagy örömmel fogadták a kezdeményezésünket. Külön büszke vagyok a kollégáimra, mert amikor jeleztük, hogy egy ilyen programot is szeretnénk beiktatni, mindenki nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta.

Milyen programokat csináltatok még?

A főzőversenyben is aktívan kivette mindenki a részét, mert aki nem főzött az kóstolt, vagy lelkesen szurkolt. Ezen kívül a majorságban, ahol a szállásunk volt, egy túrán vettünk részt, ahol bemutatták a majorság egészét a halastavaktól a hatalmas szőlősökig. Finomakat ettünk és ittunk, szuperul éreztük magunkat. Kiválóan sikerült ez a két nap és a hangulat is remek volt. Ezúton is köszönjük Mindenkinek, aki szerepet vállalt benne!

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!