Volvo Galéria Magazin

Az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb a Volvo Galéria Budapestnek

A Dunántúl egyik eldugott ékköve a sáregresi Rétimajor. Összesen negyvenhét halastavát, horgászcentrumát, messze földön híres éttermét, és csokimanufaktúráját összekötő utakon gyakran tűnnek fel Volvo-k. Ez nem véletlen, hiszen a major szíve-lelke, Mocsár Eleonóra, már nagyon régen Volvo fanatikus. Nem mellesleg nagy rajongója a Volvo Galéria Budapestnek. Egy meleg júniusi napon látott minket vendégül, amikor hosszasan beszélgettünk a Volvo-s élményeiről és a majorságról.

Hány Volvo-t vásároltatok már a Volvo Galéria Budapesttől?

Három Volvo van a családban, de ezen kívül az egyik kolléganőm is rajtam keresztül vásárolt már a Volvo Galéria Budapesttől, valamint a szomszéd faluban élő kedves ismerősünk három Volvót vásárolt, szintén a Galériától.

Hogy alakult ki a Volvo iránti rajongás?

2005-ben vásároltam életem első Volvóját, egy S80-as modellt, azóta pedig csak XC90-eseket. A mostani XC90-esem már a kilencedik a sorban.

Mocsár Eleonóra

Hogyan ismerkedtél meg a Volvo Galéria Budapesttel?

Egy véletlen folytán. Mivel a gazdaságban halat szállítunk, így három Volvo kamiont vettünk a Volvo Truck-tól. Ott beszéltem az egyik értékesítő úrral, hogy szeretnék személyautót is venni, erre ő kedvesen átirányított a Galériához, mert a Galériában profik dolgoznak, akik tudnak segíteni Volvo személygépkocsi ügyben. Így vásároltam meg tőlük az első XC90-esem.

Milyen viszonyban vagy a Volvo Galéria Budapest csapatával?

Mikor először jártam náluk végtelenül kedvesek voltak, nem kezeltek idegenként, akit csak úgy odaküldtek. Ez a bánásmód már az elején megfogott. Az évek múlásával baráti kapcsolat alakult ki köztem és a Volvo Galéria Budapest dolgozói között. Rendszerint jönnek ide hozzánk szüretre, disznóvágásra, csapatépítő tréningre, illetve több céges megbeszélést is szerveztek már a majorba. Igazság szerint az első Volvo-m nem tőlük vásároltam, de a korábbi helyen a kapcsolattartással, szervizeléssel nem voltam megelégedve, ezért azóta csak a Volvo Galéria Budapesttől vásárolok és ezért hordom fel a család Volvo gépkocsiparkját Budapestre. A fiamnak van egy Volvo V60-asa, a férjemnek egy XC40-es modellje, nekem pedig egy XC90-esem.

Milyen a tapasztalatod a szervizzel?

Mindig a legkorábbi időpontot kapom tőlük, mert tudják, hogy mindig rohanok (nevet). Kényelmes, hogyha beviszem az autót és szükségem van egy csereautóra, mert elintéznivalóm akad a fővárosban, még be sem érek a szalonba, a csereautó már rám vár. 

Ez valóban nagyon kényelmesen hangzik.

Igen, valóban az! A baráti társaságomban mindenkinek azt ajánlom, hogy cserélje le a kocsiját Volvóra, mert egy olyan csapattal lesz dolga, amilyennel máshol biztos nem találkozott még. 

Mondhatjuk, hogy a Volvo Galéria Budapest mindent megtesz az ügyfeleiért?

Igen, még annál is többet! Egyszer a Rétimajor kis csapatát Milánóba reptettem. A reptérre vezető úton az én autóm meghibásodott. Volvo Assistance vonalon nem kaptam érdemi segítséget, ezért felhívtam a Galériát, hogy segítsenek.  Az autót természetesen otthagytam. Mire hazaértünk az útról ott várt a csereautó, nekem semmit sem kellett intézni. Minden elismerésem az övék! 

A rétimajor halgazdaságát halországnak is nevezik, ez nem véletlen.

A halgazdaság területe ezer hektár, ebből hétszáz hektár vízfelület. Negyvenhét tóból áll összesen, amiből harminchétben haltenyésztés folyik. Nemcsak belföldre szállítunk halat, hanem a nemzetközi piacon is megvetettük a lábunkat. Szállítunk többek között Angliába, Horvátországba, Szerbiába. A terület végén található egy horgászcentrum tíz tóval, amelyekben horgászni lehet. Itt várjuk a vendégeket büfével, horgászbolttal, vendégházakkal. 

A haltenyésztésen és szaporításon kívül milyen lábakon áll még Rétimajor?

A major egy olyan komplexum, amelynek minden adottságát kihasználjuk. A haltenyésztésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a major turisztikai erejének kiaknázásra is. A horgászcentrum szinte egész évben vonzza a horgászat szerelmeseit. Szálláshelyeink biztosítják a kellemes, csendes kikapcsolódást itt a környéken, és ne feledjük, hogy csak húsz perc tőlünk a Balaton. 

Ha valaki halra lesz éhes nálatok?

Az Aranyponty Halászcsárdánkban, kerthelyiségünkben és kávéteraszunkon kisebb baráti társaságok, egyéni és csoportos érdeklődők egész évben gyönyörű környezetben kóstolhatják meg különleges hal és vadételeinket. Rendezvények, baráti összejövetelek, esküvők és érettségi találkozók szervezésére is kiváló a környezet.

Hogyan érkezett az életedbe a csokikészítés?

Abszolút hobbinak indult. A lányom születése után kiderült, hogy lisztérzékeny, ezért elkezdtem itthon kotyvasztani egy kis aszaltszilvával és hetven százalék feletti csokoládéval. Később Brüsszelben és Svájcban tanultam meg a csokikészítés igazi fortélyait. Az elmúlt hét évben mindent kitapasztalva, saját ízekkel készítem a csokoládét abszolút gluténmentesen, cukormentesen. Ebből született meg a Nor999 csokoládé márkám.   

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!