Volvo Galéria Magazin
Annoni Zita: Soha nem volt még olyan autóm, amiben ennyire jól éreztem magam

Annoni Zita: Soha nem volt még olyan autóm, amiben ennyire jól éreztem magam

Annoni Zita a Volvo Galéria Budapest márkanagyköveteként egy Volvo XC60-as büszke használója. A fotós, modell és egyben immár anyuka is, imádja az autóját, és autós élményeiről mesélt nekünk.

Milyen első benyomást tett rád a Volvo, amikor megkaptad és használni kezdted?

A Volvo számomra hírből már korábban is a biztonság szobra volt, és nem gondolom, hogy véletlen lenne, hogy akkor váltam a Volvo Galéria Budapest nagykövetévé, amikor teherbe estem. Amikor átvettem az autót, már tudtam, hogy várandós vagyok, de még titokban tartottam. Emlékszem, hogy az első időszakban nagyon büszkén ültem be ebbe az autóba, mert már a hormonjaim dolgoztak bennem és nagy változásokon mentem keresztül. Amikor átvettem a Volvo Galéria szalonjában az autó kulcsait, akkor készült néhány fotó és még próbáltam takargatni a hasam, de azért a szemfülesebbek már kiszúrhatták, hogy valami más, mint addig. Az autó hatalmas nyugalmat adott nekem és őszintén mondhatom hozzájárult a kiegyensúlyozott babavárásomhoz. Amikor összeállítottam az autót, és megláttam a masszázs ülés funkciót, felcsillant a szemem és kértem ezt a lehetőséget. Kismamaként a 7-8-ik hónap környékén megmondom őszintén volt, hogy életet mentett ez a funkció. Amikor ültem a dugóban leszakadt a derekam, elindítottam a masszázst és az ülés kis túlzással az életemet mentette meg. 

És mik az autós tapasztalataid mióta megszületett a kisfiatok?

A legfontosabb, ami elsőre eszembe jut az, hogy hatalmas a csomagtartó, amit maximálisan ki is használunk. Olyan dolgokat kell szállítanom, amiket korábban sose, mint például a gyerek utazó kiságya, az abba tartozó matrac és számtalan más dolog. Nem vagyok egy para mami, de a kényelmi szempontok fontosak, hogy a kicsinek mindene meglegyen. Az XC60 méretei nem csak ránézésre tekintélyesek, hanem használva is tényleg minden igényt kielégítenek. A hátsó ülésen a gyerekülésre rálátok, így tökéletes biztonságban érzem a kicsit és magamat is. Korábban sem voltam egy agresszív sofőr, de mióta a kisfiam velem van az autóban még nagyobb körültekintéssel vezetek. 

Hosszabb utakon is használod az XC60-at, vagy csak a városban közlekedsz vele?

Egyelőre még csak belföldön használtam, de tettem meg vele vidékre hosszabb utakat. Az autó rendkívül kényelmes volt és a napfénytetőnek köszönhetően a kicsi is leköti magát: nézegeti a tájat utazás közben, így nagyon jól viseli a hosszabb távokat is. Összességében nagyon meg vagyok elégedve az autóval, minden túlzás nélkül állíthatom, hogy soha nem volt még olyan autóm, amiben ennyire jól éreztem magam. Nem csak a vezetés jelent élményt, nőként fontos az is számomra, hogy esztétikailag is elvarázsol. A kényelmi és a biztonsági funkciók pedig egy élménnyé tesznek minden autóban töltött percet. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!