Volvo Galéria Magazin

A Volvóról

A Volvo 1927-ben azért kezdett el autókat gyártani, mert a svédek úgy érezték, senki nem tud az ő terepviszonyaiknak megfelelő és biztonságos kocsikat gyártani. Az elmúlt lassan 100 évben a skandináv márka több tucat újítással ajándékozta meg az emberiséget, amik alapjaiban változtatták meg az iparágat.

Az innováció és a fejlődés a kezdetek óta része a Volvo hitvallásának. Kevesen tudják, de a Volvo mérnökei nélkül ma lehet, hogy nem lenne 3 pontos biztonsági öv, vagy hátrafelé néző gyerekülés, de említhetjük még a holttérfigyelő rendszert, vagy a függönylégzsákot is. A svéd márka az elmúlt évtizedek alatt egybe forrt a biztonsággal.

Bárki, aki meghallja, hogy „Volvo”, egyből arra asszociál, hogy „megbízható, biztonságos és családi”. Nem véletlen, hiszen a skandinávok eltökélt célja, hogy a közeljövőben egyetlen ember se haljon meg az autóikban. A Volvo azonban mára ennél sokkal többet jelent. Külcsínyben utolérte és meg is előzte korát. A modellek letisztult vonalvezetése egyedi és könnyen felismerhető jegyeket tartalmaz.

Ma már nem csak egy kombi ugrik be a Volvo szó hallatán, hiszen a legnépszerűbb típusok a márka városi terepjárói az XC60, és a korábban év autója díjnyertes XC40-es. A márka hitvallása a „Volvo for life”, avagy Volvo egy életen át, amivel mindenki tud azonosulni attól a pillanattól kezdve, hogy beleszagolt az igazi svéd életérzésbe, ami ha egyszer elrabol magával ragad, többé nem ereszt.

Egy Volvo volánja mögött vezetés közben is kikapcsolódhat. A belső tér kialakítása harmóniát és békét áraszt. Azt érzi a sofőr, mintha egy kényelmes kanapéban ülne és csak az élménynek kell átadnia magát. Legyen szó rövid, vagy akár napokig tartó utazásról, egy Volvo tulajdonosban sose merül fel az, hogy mi lesz, ha az autó cserbenhagy, mivel a márka maga a megbízhatóság.

A Volvo nem több és nem kevesebb, hanem pont az, amire a tulajdonosának szüksége van. Ha üzleti tárgyalásra megy azt sugallja, hogy Ön is megbízható, nem hivalkodó, ha a családdal megy nyaralni, akik látják azt mondják, hogy tudatos és megfontolt döntést hozott, de ha csak a belvárosi dugóban ül a szomszéd autóból, akkor is azt mondják, milyen kényelmes Önnek.

Élje át, hogy milyen önfeledten élvezni a kalandot, ami a svédek ikonikus autóival jár. Látogassa meg a Volvo Galéria Budapest autószalonját, kérje munkatársaink segítségét, hogy megtalálhassa az Önhöz legközelebb álló Volvo típust.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!