Volvo Galéria Magazin

A Volvo váltó, mely olyan, mint egy ékszer

Az Inscription felszereltségű Volvo modellek rendelhetőek az exkluzív Orrefors által gyártott kristály váltógombbal, melyet egy kis svéd manufaktúra készít a Volvo számára. Cikkünkben most ezt az „ékszert” mutatjuk be Nektek.

A Volvo Cars felkérte a svéd Orrefors üveggyártó manufaktúrát, hogy alkosson számára egy igazán egyedi váltógombot.

A megálmodó Lena Bergström, Svédország egyik legismertebb tervezője, és a skandináv autógyár díjnyertes tervezőcsapata volt, akik közösen találták ki az egyedi, kézzel készített kristály váltógomb dizájnját. A kialakításkor egyértelműen a letisztultság, az élesség és a kifinomultság volt a fő szempont. A jelenleg használt legújabb kollekció egy hosszútávú együttműködés része, amelyben ez a két svéd vállalat először fogott össze. 1742-ben, amikor az Orrefors kritsály manufaktúrát megalapították, biztos nem sejtették, hogy egykor kristály váltógombokat fognak készíteni.

Az Orrefors Crystal Eye sebességváltókat egyedileg, kézzel készítik, olyan eszközökkel és technikákkal, amelyeket már a 18-ik században is alkalmaztak. Az ötlet megvalósításán a kristály készítő műhely és a Volvo Cars mérnökei, mintegy 10 évet dolgoztak.

Az igazi exkluzivitást, a Volvo XC90 Excellence típusában élhetjük át. Ez egy egyedi luxus verziója a svédek csúcskategóriás terepjárójának, amely csak 4 személyes a megszokott 5-7 személyes verziókhoz képest. Így a hátul utazó két személynek extra helye van, illetve az Orrefors készített a hátsó könyöktámaszba egyedi kézzel vágott pezsgőspoharakat, és ehhez illeszkedő pezsgő tartót, így az utazás igazi luxus élményt nyújt.

A Volvo számára készített kristályok igazi mestermunkák, csak úgy, mint a svédek által készített autók. 

Az Orrefors kristály váltó az összes Volvo modellünk Inscription változatában elérhető , mely kifinomult és exkluzív megjelenést biztosít a Volvo S60, Volvo S90, Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC40 , Volvo XC60 és a Volvo XC90 modelljeinkben egyaránt.

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: +36 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu 
https://www.volvogaleriabudapest.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!