Volvo Galéria Magazin

Volvo Galeria ❤️ Electric: Budapest Calling Zenére hangolva

A Volvo Galéria Budapest törekszik rá, hogy időről időre  a márka új arcát mutassa meg a olyan környezetben, ami nem feltétlenül jut elsőre az emberek eszébe, ha a Volvo-ra gondolnak. Nemrég a Budapest Calling rendezvénysorozat egyik állomásán, a Halászbástyán egy exkluzív esemény keretein belül tűntek fel a Volvo Galéria által biztosított autók. Az együttműködésről és arról, hogyan illik bele az elektronikus zene világába a svéd márka, Debre Zoltánnal a Budapest Calling főszervezőjével beszélgettünk. 

Mesélj kérlek a Budapest Calling rendezvénysorozatról? 
A Budapest Calling 2013 áprilisában indult és idén lesz 10 éves. A célünk az volt, hogy egy olyan rendezvénysorozatot, hozzunk létre, ami Nyugat Európában már nagyon elterjedt, de itthon még nem. Olyan előadókat szerettünk volna a rendezvényen keresztül elhozni, akik korábban még nem jutottak el hazánkba. Ilyen volt például Alle Farben, Felix Yaen, Robin Schulz és még sorolhatnám. Az évek során, ahogy a zenei stílusok, a trendek is változtak, mi is tartottuk a lépést, együtt változtunk a zenei divattal.  A rendezvényeinkre a világ minden tájáról: Afrikától Amerikán át Ázsiáig mindenhonnan érkeznek fellépők. Elsősorban Deep House, Melodic Techno, Afro House és Progressive House irányzatok iránt érdeklődők számára kedvezünk.  Mindig törekszünk arra is, hogy új fiatal tehetségeket mutassunk be a magyar közönség számára. Bár csak Budapesten vannak rendezvényeink, de az ország minden pontjáról vannak visszatérő vendégeink, valamint a környező országokból is gyakran járnak hozzánk, akár Pozsonyból, Belgrádból, Bécsből és Prágából is. 

Milyen helyszíneken vannak a bulik?
Mindig a célunk, hogy új és igényes helyszínekre vigyük a közönségünket, erre tökéletes példa a mostani rendezvényis , amelyet a Halászbástya étteremben tartottunk, ami az egyik legexkluzívabb helyszín Magyarországon.  Állandó partnerünk a Cinema Hall például, de évről évre rendezünk szabadtéri partykat is, idén például a Kopaszi-gáton, ahol a Halászbástyához hasonlóan szintén jelen lesznek a Volvo Galéria Budapest autói is. 

Hol van a kapcsolódási pont egy zenei rendezvény és a Volvo Galéria Budapest között?
A Volvo mottója az, hogy a jövő elektromos és innen jött a kapcsolódás, hogy a svéd márka, amely egy prémium brand a saját területén, láthatóan arra törekszik, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsa az ügyfelei számára, könnyen összekapcsolható a Budapest Callinggal, amely az elektronikus zenei rendezvények között ugyanúgy a legmagasabb minőséget képviseli. Hasonló kapcsolódási pont, hogy a partykra járó közönség is nyitott a minőségre, a tudatosságra, mind önmagukat, mind a környezetüket illetően. 

A Kopaszi-gáton kívül, milyen rendezvényeitek várhatóak, még az idén?
A Kopaszi -gáton kívül lesz még egy szabadtéri rendezvényünk a Városligetben, ősszel visszatérünk a Halászbástyára, illetve az éjszakai klub eseményeinket pedig havi rendszerességgel megtalálhatja a közönség a Cinema Hallban.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!