Volvo Galéria Magazin

Volvo ajándéktárgyakat mindenkinek

Cikkünkben összeszedtük a legjobb Volvo ajándékokat, melyek minden ünnepre tökéletes választást nyújtanak. Legyen az szó születésnap, névnap, Karácsony, baba születés, gyerek ajándék, vagy csak úgy.

Születésnap, névnap, vagy bármilyen ünnep kapcsán gyakran jelent problémát, hogy milyen ajándékkal is lepjük meg az ünnepeltet. A Volvo szerelmeseinek többé nem kell gondolkodnia, mivel összeszedtük, hogy milyen egyedi Volvo Lifestyle termékek közül is lehet választani a Volvo Galéria webshopjában azoknak, akik szeretik a skandináv márkát.

Mindenekelőtt kezdjük a praktikus ajándék ötletekkel. Olyanokkal, amikre minden háztartásban vagy autóban szükség lehet, és ha ilyet választunk, biztos nem nyúlunk mellé.

Egy Volvo esernyőre például mindenkinek szüksége lehet, akár otthonról indul, akár az autójában éri utal egy zápor-zivatar.

Ugyanígy mindennapi használati tárggyá vált a telefontok és a töltő kábel is, amiből ha őszinték akarunk lenni sosem elég, mivel otthon, az autónkban, vagy akár a munkahelyünkön is szükségünk lehet rá, így nem fordulhat elő az, hogyha ilyet veszünk ajándékba, akkor az felesleges lesz. Egy ízléses Volvo telefontoknak, vagy bőr Volvo telefonkábelnek is biztosan örülni fog aki kapja.

A használati tárgyak közül olyan ízléses design darabokat választhatunk, mint az egyedi toll vagy kulcstartó, de a kávéfüggőknek akár egy Volvo-s termosz is kiváló választás lehet.

A divat szerelmeseire is gondoltak a svédek, mivel a minőségi napszemüvegek mellett, letisztult elegáns Volvo karóra, Volvo mandzsetta, akár Volvo táska, Volvo kabát és Volvo baseball sapka is beszerezhető a Volvo Galéria webshopjából.

A legkisebbekre is gondoltak a Volvo-nál, mert az összes modell beszerezhető kis modellautó formájában, így a kicsik nagy örömére nem csak a svéd luxus kényelmét élvezhetik, hanem akár játék formájában is megkaphatják kedvenc Volvójukat.

Akik pedig az otthonukat szeretnék feldobni, azok számára illatgyertyával és az autókban megtalálható svéd Orrefors kristály manufaktúra által gyártott egyedi kristály tárgyakkal tud szolgálni a skandináv gyár.

Azoknak, akikről tudjuk, hogy a Volvo szerelmesei és babavárás előtt állnak tökéletes ajándék a Volvo cumija, a Volvo plüss rénszarvasa , vagy egy Volvos rugdalózó.

A termékek közül sok megtekinthető a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében is, de a teljes kínálatért mindenképpen keressék fel a www.volvogaleriabudapest.hu/shop/lifestyle/ oldalt, ahol könnyedén, online otthonra is lehet rendelni a legmenőbb Volvo ajándékokat.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!