Volvo Galéria Magazin

Negyed évszázada a Volvo szolgálatában

A mai rohanó, felgyorsult világban igazi ritkaság az, ha valaki 5-10évig dolgozik ugyanazon a munkahelyen. Az pedig, ha valaki 25 éve lojális valamihez már igazi kuriózumnak számít. Kéri László, a Volvo Galéria Budapest senior flottaértékesítési tanácsadója elmesélte nekünk, minek köszönhető, hogy negyed évszázada eszébe sem jutott új munkahely után nézni. 

Milyen a Volvo-nál dolgozni több, mint 25 éve és a Volvo Galéria Budapest csapatához tartozni?

A Volvónak Magyarországon az Andrássy út 8-ban volt az első bemutatóterme és nekem már ott is volt szerencsém dolgozni. Imádtuk azt a helyet, egy kis ékszerdoboz volt, mindössze három autó fért el a szalonban, annak ellenére is, hogy ott nehéz volt parkolni, nagyon szerethető volt. A Volvo Galéria húsz éve egy nagy lépés volt, ami akkor még a Westendben nyitott meg, de ott is egy igazán exkluzív megjelenésű bemutatótermet sikerült kialakítani. A nagybetűs Volvo Galéria Budapest a jelenlegi, Váci úti telephelyen 2006-ban kezdte el írni a történetét. Kezdetben mindössze 10-12-en dolgoztunk a Galériában, ma már több, mint 70-en alkotjuk a Volvo Galéria Budapest családját. 

Mi kell ahhoz, hogy a mai felgyorsult világban valaki több, mint 20 évig dolgozzon ugyanazon a helyen?

Manapság, aki 3-5 évente munkahelyet vált, az a saját karrierjét sokkal jobban tudja építeni, mint az, aki egyhelyben marad. Ma már nem feltétlenül érdem, hogy valaki ugyanott dolgozik huzamosabb ideig. Engem mindig is vonzottak az északi dolgok, imádtam síelni, vonzott minden, amit a svédek és a skandinávok képviseltek, így ez egy nagyon erős kötődést alakított ki a márkához. Az ügyfelekkel való kapcsolat építése és az, amit az évek során kaptam tőlük visszajelzésként, szintént fontos szerepet játszott abban, hogy maradjak. Ha már valaki alkalmazottként dolgozik, akkor egy svéd vállalatnak, főleg a Volvo Galéria Budapest alkalmazottjának lenni szerintem mindig egy kicsit jobb, mint bárhol máshol… Van egy olyan figyelem, amit, ha nem is mennek tökéletesen a dolgok, akkor is megkaptam az elmúlt 25 évben. Ha ez az egyensúly megvan, akkor megvalósulhat az, hogy valaki ilyen sokáig lojális marad a munkáltatójához. 

Mi az, amit a Volvo Galéria Budapest adott az életedbe?

Biztonságot. Nem csak az autók nyújtanak páratlan biztonságot, hanem a Volvo Galéria Budapest, mint munkahely is megadta azt nekem, hogy sose kelljen kétségek között lennem. Az a kiszámíthatóság, amit a Volvo adott az elmúlt 20 évben a kollégáimnak és nekem, az biztosíték volt arra, hogy érdemes itt dolgoznunk és érdemes időt és energiát fektetnünk a munkánkba. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!