Volvo Galéria Magazin

Hazai pályán, mégis idegenben

A Volvo Galéria Budapest csapata egy igazi Volvo-s csapatépítőn vett részt a Volvo Hungária Kft. telephelyén, de hogy pontosan milyen programokkal várták őket és miért töltötték a szabadnapjukat is egy Volvo-s eseményen, arról Fáczán Gergely a Volvo Hungária Kft kereskedelmi igazgatója mesélt. 

Hogyan fogadtátok a felkérést, hogy a Volvo Galéria Budapest munkatársai hozzátok szeretnének jönni egy élményprogramra?

Nagyon örültünk neki, mert egy nagy család vagyunk és mi úgy tartjuk, hogy ebbe a nagy családba a személyautós kollégák is beletartoznak, ugyanis mi is Volvo személyautókkal közlekedünk. Nagyon sok Volvo személyautónk van, kb. 30-40 db. Úgy gondoltuk nagyon jó alkalom ez a nap arra, hogy bevezessük őket a mi szakmánkba, a mi szakterületünkre és egy kis betekintést nyerjenek a kamionos iparágba. 

Milyen programokon vettek részt a Volvo Galéria munkatársai?

Egy prezentációval kezdtünk, ahol bemutattuk, hogy a cég mivel is foglalkozik pontosan, milyen tevékenységi körök tartoznak hozzánk és milyen termékeket forgalmazunk. Az előadást követően bejártuk közösen az idén 50 éves telephelyünket, ami egy régi műhely, de Európa egyik legnagyobb kamion szervize. Érdekesség volt számukra, hogy minden alkatrész, minden szerszám jóval nagyobb, mint a személyautó üzletágnál. Azonban jól látható volt, hogy a kollégák a kamionok vezetését élvezték a legjobban. 

Mi a leginkább közös a Volvo személyautó és a Volvo kamionos üzletága között?

A két cégben a legnagyobb közös pont a biztonság minden elé helyezése. A fő célkitűzés az, hogy a fejlesztők mindent megtegyenek az ügyfelek, a közúton közlekedők és a sofőrök biztonságának az érdekében. Én azt gondolom, hogy ez egy olyan örökzöld tulajdonság, amit soha nem lehet elcsépelni, ennek mindig mindennél előrébb valónak kell lennie. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!