Volvo Galéria Magazin

Csomagban jobb…

Hogyan tájékozódhatunk a különböző kiegészítőkről, ha betévedünk a Volvo Galéria Budapest bemutatótermébe?

Tavaly májusban indított a Volvo egy tartozék projektet Volvo Accessories Center néven, aminek az volt a célja, hogy előtérbe helyezzék az autókhoz tartozó kiegészítőket és a vásárlóknak ne kelljen külön kompatibilis eszközök után kutatniuk az autóikhoz. A vevő könnyedén tájékozódhat ezekről, mert a szalonban minden autónk fel van szerelve valamilyen kiegészítő csomaggal, így saját szemével láthatja, hogyan működnek az eszközök és mennyire meg tudja könnyíteni egyik-másik a hétköznapjaikat. 

Hogyan kerültek kialakításra a csomagok?

A weboldal minden Volvo modellre tömöríti a kiegészítőket és a tapasztalatok alapján lettek összeállítva. A Load csomag segítségével leszűkíthető az, hogy mennyire hasznos egy kiegészítő és így könnyebben tudunk ajánlani is. Hasznos és népszerű például a lökhárító védő borítás, ami, ha valaki kihúz valami a csomagtartóból, akkor nem sérül meg a hátsó lökhárító. A gumiszőnyegeknek köszönhetően óvhatjuk a textilt, de gyakori a csomagtérháló vagy a csomagtér szőnyeg iránti igény is és így egyben, csomagban kedvezőbben megvásárolhatóak az eszközök. 

Október óta kiemelt ajánlatként szerepel az utazás és sport csomag a kínálatban. Kik keresik elsősorban és milyen elemei vannak?

Ezt legjobban a sedan vagy kisebb méretű autók tulajdonosai tudják hasznosítani, de még akár egy XC40-es esetében is hasznos leht. Az alapgondolat az, hogy nem szükséges a legnagyobb autókat megvásárolni ahhoz, hogy az ember évente kétszer vagy háromszor elmenjen egy biciklitúrára vagy síelni, mert ezt megteheti, akár egy sedan kivitelű Volvóval is. Felkerül az autóra egy bringatartó, egy vonóhorog, egy tetőcsomagtartó és egy boksz. Ezek segítségével kibővül a szállító és tároló kapacitás, mert a sedannak kisebb a csomagtere, mint egy kombinak vagy egy SUV-nak. 

Ha valakinek szakértői segítségre van szüksége mennyire könnyen tud a Volvo Galéria Budapestnél tájékozódni az autójához elérhető tartozékokról?

A lehető legegyszerűbben, mivel minden héten tartunk értekezletet az értékesítő kollégákkal, ahol a tartozékokról és a kiegészítő csomagokról beszélgetünk, hogy mindenki naprakész lehessen, hogy tisztában legyenek azzal, melyik típusokhoz milyen eszközök rendelhetők, mik a legpraktikusabbak a vásárlók számára. A bemutatóteremben kihelyezzük az elérhető tartozékok többségét, így az érdeklődők meg is tudják tekinteni és többnyire ki is tudják próbálni. A konkurensekhez képest a gyári tartozékok strapabíróbbak és tartósabbak, mert kifejezetten a márka gépjárműveihez készültek, a teszteket is azokon végezték, így a vásárló is biztos lehet abban, hogy amit megvesz az tökéletesen kompatibilis lesz és az ő kényelmét fogja szolgálni a hétköznapokban. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!