Volvo Galéria Magazin

A járvány ideje alatt is az ügyfelek szolgálatában a Volvo Galéria Budapest

Bár a járvány próbára teszi a teljes világgazdaságot, az ügyintézések és a közlekedés is nehézkes, a Volvo Galéria Budapest és munkatársai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ebben az időszakban is a cég jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleit a legmagasabb szinten tudják kiszolgálni. 

A Volvo Galéria Budapest bemutatóterme a törvényi szabályozásoknak megfelelően nyitva tart hétköznaponként 15:00 óráig, így bárki befáradhat, ha érdeklődik az autók iránt vagy bármilyen kérdése felmerül. Az értékesítő kollégák egyik fele a bemutatóteremben, míg a többiek otthonról dolgoznak, de a háttér rendszerek szerencsére úgy vannak kialakítva a cégnél, hogy különösebb akadály nélkül el tudják látni a munkatársak az otthonaikból is a feladataikat.

Az ügyfelek igényeit a jelenleg kialakult helyzetben is hiánytalanul kezelni tudják munkatársaink, így érdemes teljes bizalommal fordulni hozzájuk. Azoknak, akik aggódnak a fertőzés miatt, lehetőségük van telefonon, vagy emailben érdeklődni és őket is teljeskörüen tudjuk tájékoztatni. A cél az, hogy minél biztonságosabban és fennakadások nélkül tudjon működni a cég ebben a nehéz időszakban is. 

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!